2777
2789
عنوان

تا کی میتونم بچه دار بشم تا چند سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 38 پست

@niniyar_5   این کاربر رو بررسی کنید. به نظر فیک میاد و من تو جنسیت واقعیش هم شک کردم.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

به نظر من ملاکت درست نیست 

کسایی رو میشناسم بخاطر پول ازدواج کردن و به هیچی نرسیدن 

مثلا برادر شوهرم رفت یه خانمی گرفت باباش پولدار و کلی ملک و املاک داشت 

وقتی پدر شوهره فوت کرد برادرا همه رو بالا کشیدن🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین کسی که میگه معیارم پوله یعنی اولیش پوله!دیگه کسی که ۳۵ سالشه انقد میفهمه که چیزای دیگه هم در حد ...

ولی همه چی پول نمیشه

باید شرایطش باشه تا پولدار بیاد خواستگاریت

باید تو فامیل و آشنا باشه

خیلی کم پیش میاد غریبه و در این حد پولدار بیاد خواستگاری

باید انتظارلتش رو متعادل کنه

کسی که ۵۰-۶۰ سالش باشه رو قبول میکنه؟؟؟؟

سنش بالا میره این کار فقط ریسکه

و خودش رو از لذت مادر شدن و همسر داشتن محروم میکنه

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

2805
اخه اون فرد ۳۵ سال نیومده منتظر باشه یه شاهزاده با اسب سفید بیاد این هم خیالاته

من خودم ۳۴ سالگی ازدواج کردم و معیارامم یکیش و اولیش پول بود و بعد انسانیت و اخلاق و دست و دل بازی

بماند که از دست و دلبازی زیادشم حرصم میگیره خیلی پول میریزه زیر دست همه

ولی به شدت راضیم از انتخابم

هزار بار برگردم به عقب لازم باشه تا ۴۰ سالگی ام میمونم

۳۵ سالگی ام بچه دار شدم

بهترین امکاناتم برای الان و آیندش فراهم کردم 

😐 پول رو خودت تا مجردی برو در بیار زیاد بشه برات

وگرنه برا مرد پولدار ایقد دخترای۱۷/۱۸ساله التماس میکنن که تا شما ملاکاتو تثبیت کنی تموم شده رفته.

حیف از عمر و جوانی که در خیالات سپری بشه و دست آدم ب جایی نرسه...

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
من خودم ۳۴ سالگی ازدواج کردم و معیارامم یکیش و اولیش پول بود و بعد انسانیت و اخلاق و دست و دل بازیبم ...

حالا برای شما این اتفاق افتاده  معلوم نیست برای ایشون پیش بیاد یا نه