2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فعلا دارم تولد هارو راه میندازم به فکر یلدا نیستم۲۹ آبان تولد دوستم بود فرداش ۳۰ آبان تولد مادرشوهر ...

ماشاالله تولدا همشون پشت سر هم هس

عیب نداره 

شاد و سلامت پیش هم خوش باشین 

دخترم دنیامه
از الان بچه ها میگن مامان یلدا چی درست میکنی چی می‌خریم هی می‌پرسن کاش بتونم همه خواسته هاشونو انجام ...

ان شاءالله که انجام بشه

دلمون به دلخوشی بچه ها بنده دیگه 

امیرالمومنین علی میفرمایند:از خلوتی راه سعادت نهراسید!!

هیچی نه خوشم میاد نه حالشو دارم

احتمالا هم سفر کاری باشم انشاالله

ولی اگه سفر نرم چون بابام و مامانم اینا تازه جدا شدن ازهم شاید برم پیش بابام و داداشم 

اونجام نرم سفرم نرم خونه میمونم عین شبای دیگه س برام حتی معمولی تر

الان گرفتی میمونه تا یه ماه دیگه؟؟ ما آجیل و کاکائو و تخمه اصلا نمیمونه سریع خورده میشه

خخخخخ به شوهرم نگفتم خریدم ک خخخخخخخ همه روقایم کردم عزیزمیخام برااوم رورونمایی کنم خخخخخخ زمستونه میدونم دستش تنگ شکلات وشیریناروگذاشتم فریزاجیل روتخمه تنقلات وبسته ژله روقایم کردم😂😂

خونه مادرشوهرمم هیچی   پارسال خونه مامانم بودم ژله درست کردیم میز چیدیم کلی عکس گرفتیم امسال شوهرم گفت نمیشه بریم خونه مامانت چون پنج ساعت راه مرخصی نداره گفت هفته دیگه که تعطیله میریم میمونیم چند روز اگه خونه خودمون بودم میخواستم ژله و کیک درست کنم میوه تزیین کنم

فعلا تو فکرم مخ همسرو بزنم امسال خونه بابای خودم بریمچون پارسال خونه مادرش بودیم همه اونجا جمعن اما ...

اِه،منم مثل شمام.اما بچه هام چون خونه پدرشوهرم شلوغه و همه هستن ،دوست ندارن بیان خونه مامان من.

حالا امسال می‌خوام مدرسه رو بهانه کنم،بمونیم خونه خودمون اصلا.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️

ما خیلی ساله یلدا نداریم و اون شبم زودترازهمیشه میخوابیم 

برای همین همیشه ازاینجور مراسما متنفر بودم🤦🏻‍♀️

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

ماشاالله تولدا همشون پشت سر هم هسعیب نداره شاد و سلامت پیش هم خوش باشین

اره والا یهویی جیبت خالی میشه

تو دی ماه هم تولد مامان و بابام پشت همه فک کنم روز مرده و زن هم اون موقع باشه

بهمن هم تولد پدرشوهر و ولنتاین نزدیک همه🥴🥴

همچنین فداتشم❤️💕

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

دو روز دیگ زایمانمه

احتمالا خانواده ها یلدا بیان خونه ما

نمیدونم دقیق چون با نوزاد که نمیتونم من برم

بیان هم راحتم همچی خودشون میارن فقط باید خونه رو مرتب کنم اونم با بچه چهارساله و نوزاد کسی توقع انچنان نداره ظرف تو سینک نباشه اکیه😅😅😅

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از یلدا متنفرین؟؟؟ حتما چند روز بعدش کریسمسو جشن میگیرین!!! 

اتفاقا حال و صفای خاصی داره که بماند، فرهنگی از تاریخ غنی ایرانه بماند فقط همین که میبینی تاریخمون انقدر دقیقه و روز اول زمستونم دقیقا برابره با انقلاب زمستانی کره زمین خودش خیلیه! ولی سالهای میلادی که90درصد کشورها ازش استفاده میکنن چی؟ وسط ماه یهو سال جدید میشه یا مثلا هجری قمری ماه اولش مصادف با محرمه😑نه جشنی نه عیدی.... ولی برای ما خیلی برنامه ریزی شده است اصلا این جزئیات مثل شب یلدا احترام و ذوق خاصی درش نهفته است

هیچــ
بخداپارسال خیلی دست شوهرم تنگ بودچیزی نبودک بگبریم ولی امسال باتمام قوادوماتلاش کردم ک بهتریناروبگیر ...

مادر نمونه به تو میگن عزیزم تنت سالم 🌹

دخترم دنیامه
2810