2777
2789
نه ازاین بسته بندیاگرفتم گذاشتم فریزانقدبدم میادازیلدافقط تدارکشوگرفتم باتمام بی حوصلگی

بخاطر بچه باید تدارک دید عزیزم 

اونا هر طور شده می‌خوان 

دخترم دنیامه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوب کاری کردی ولی این دوماه پول از ما فراری شده انشالله تا یلدا پول بیاد دستمون

بخداماهم پول نداریم خودم ذره ذره جمع کردم دوماه من جمع کردم تازه تونستم ایناروبگیرم الانم بایدجمع کنم براشام ومیوه بخداباچه سختی تونستم بگیرم اجیل ک سربه فلاک میکشه بخداسعی کردم بهتریناروبگیرم 

2805

خواهرم ژله هندونه و کیک طرح هندونه درست میکنه و فا. ل حافظ کوچولو کوچولو تو برگه مینویسه تزیین میکنه تا با خودمون ببریم خونه مامانبزرگم اینا  منم قرار شد لباس یلدایی خودم و خواهرامو بگیرم 

♡♡
خواهرم ژله هندونه و کیک طرح هندونه درست میکنه و فا. ل حافظ کوچولو کوچولو تو برگه مینویسه تزیین میکنه ...

چه خوب 

کاش منم از اون مادربزرگ‌ و خواهر داشتم

همیشه پیش هم خوش باشین عزیزم 

دخترم دنیامه

[QUOTE=361439028]بخاطر بچه باید تدارک دید عزیزم  اونا هر طور شده می‌خوان [/QUOآ 

آره خدایی 

به خاطر دل بچه ها باید تدارک دید

وگرنه برای ما بزرگتر ها که دلی نمونده 🙃

امیرالمومنین علی میفرمایند:از خلوتی راه سعادت نهراسید!!
بخاطر بچه باید تدارک دید عزیزم اونا هر طور شده می‌خوان

براهمین دوماتوفکرش بودم خواهربخداخواهرباچه سختی جمع کردم دادایناروتنقلاتم گرفتم پفیلاچیبس ایناگذاشتم کناراینارودیروزگرفتم خخ بقول خودت مجبوریه یه دیس بزرگ خوشگل باظرفاش میچینم خوشگل بشه خخ

بخداماهم پول نداریم خودم ذره ذره جمع کردم دوماه من جمع کردم تازه تونستم ایناروبگیرم الانم بایدجمع کن ...

می‌دونم همه چی گرونه با این وضعیت نمیشه خرید 

ما آجیل فقط عید می‌خریم 

دخترم دنیامه
[QUOTE=361439028]بخاطر بچه باید تدارک دید عزیزم اونا هر طور شده می‌خوان [/QUOآ آره خدایی به خاطر دل ...

از الان بچه ها میگن مامان یلدا چی درست میکنی چی می‌خریم 

هی می‌پرسن 

کاش بتونم همه خواسته هاشونو انجام بدیم 

دخترم دنیامه

احتمالا بریم خونه مامانم

پفیلا درست میکنم میبرم

به خواهرم هم میگم کیک درست کنه بیاره

چون روز مادر هم نزدیکه کادوهامونو همون شب میبریم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
2810