2777
2789
عنوان

دوستم با بیمارستان رفتن شوهر دکتر تور کرد😂😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 84 پست
مبارک باشهانشاالله خوشبخت بشنآدرس بیمارستان رو برای بقیه بزارید شاید خدا قسمت کرد🤣

حتما 

همگی آخر شبا جمع بشین بریم بیمارستان بلکه شاید فرجی شد😂

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
😂😂😂 ای وای فقط اخرش که گفتی سرایدار بیمارستانحکایت همه رو برق میگیره مارو گ و ز ادیسون😂😂

آره والا حق گفتی😂

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

باور نمیکنمرمان زیاد میخونی؟

روزی بیس میلیون میده دوستش آقای دکتر. 

نزن تو ذوق بچه راست میگه

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

روزی بیس میلیون میده دوستش آقای دکتر. نزن تو ذوق بچه راست میگه

اخه کدوم عقل سالمی باور نمیکنه

طرف پزشکی خونده بعد با چرت پرت گفتن یکی اینجوری خام میشه؟

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

روزی بیست میلیون جوردرنمیادباعقل یه دکترجوون اول راه چقدر درآمدداره که روزی بیست میلیون به زنش بده ت ...

والا دوستم میگفت روزی ۲۰ تومان میده 

در کل زندگیش خیلی تغییر کرده

روزی بیست میلیون؟ اون یه چاخانی میگه تو مگه عقل نداری ک باور میکنی

دکترا معمولا با خودشون میگردن 

بعد اصلا انقدر درآمد هم ندارن 

من خالم متخصص داخلی 

عمه ام هم جراح عمومیه 

روزی ۲۰ میلیون میشه ماهی ۶۰۰ میلیون ! 

روزی بیس میلیون میده دوستش آقای دکتر. نزن تو ذوق بچه راست میگه

دوستم میگفت من از کجا بدونم چقدر میده نمیده 

دکترا معمولا با خودشون میگردن بعد اصلا انقدر درآمد هم ندارن من خالم متخصص داخلی عمه ام هم جراح عمومی ...

خب مگه من گفتم استارتر راس میگه گفتم چاخان میکنه دیگه

آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚
اخه کدوم عقل سالمی باور نمیکنهطرف پزشکی خونده بعد با چرت پرت گفتن یکی اینجوری خام میشه؟

اصن بشه

روزی بیست؟ ماهی ششصدمیلیون؟ 

خخخ ای خدا

بخداکاش منم ایقدذهنم ازادبگو بیام شعربنویسم اینجا

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

دکتری که شبا تو بیمارستان شیفت وایمیسته مگه درآمدش چه قدره؟ 🙄 اون احتمالاً خانواده ی پولداری داره که می تونه این همه بریز و بپاش داشته باشه.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
2810