2777
2789
عنوان

بلد نیست فارسی حرف بزنه

230 بازدید | 16 پست

یکی از خانمهای فامیلمون شهرستانن فقط به زبون خودشون صحبت میکنه و اصلا فارسی نمیگه. ولی متوجه میشه.

اما حتی وقتی میاد تهرانم و مغازه میره باز به زبان خودش حرف میزنه!

من خیلی تعجب میکنم.

چون به هرحال هم تلویزیون هست هم نوه هاش و ۲تا عروساش فارسی صحبت میکنن.

۶۵ سالشه حدودا و سواد هم نداره.

ایا اینها موثر هست؟

فقط برام سواله.

وگرنه زبان اول هرکسی خب برای شهر خودشه.مثل خود من

شمام دارین همچین شخصی

پر از خیال🙂‍↔️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله دیدم یه آقای مسنی که اصلا فارسی بلد نیست

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
چه جالب

چند وقت پیش رفته بودیم استارا 

یه بچه ی تقریبا ۵ ساله وسط راه بود بهش گفتم خاله جون برو کنار میخوام وارد مغازه شم

متوجه نمیشد چی میگم 

و بعد مادرش به ترکی گفت متوجه شد

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

آره ما هم داشتیم ، خاله مامانم یه خانم مسن بانمک و خوش اخلاق . متوجه میشه ولی هیچ وقت به یه زبون دیگه حرف نمیزد بنده خدا ، البته مشکلی هم نبود براش چون فقط برای مسافرت میرفت جایی غیر از شهر خودش ، اون موقع هم اصلا تنها نبود و همیشه همراه داشت هر جا میرفت . برای همین اگه طرف مقابل نمیفهمید ، اون همراه براش ترجمه میکرد 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

خوب چون سنش تقریبا بالاست و سواد هم نداره و از اول تو اون محیط بزرگ شده و زندگی کرده میشه گفت منطقیه که نتونه فارسی حرف بزنه. ولی الان دیگه اینطوری نیست به همه‌ی بچه ها تو هر ناحیه ای مدرسه فارسی آموزش میده و حالا در کنار فارسی زبان خودشون رو دارن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

2810