2777
2789

هم گریه کردم هم جلو خودش نفرینش کردم از ته دل با چشمای اشکی و دل شکسته 

گفتم الهی بحق آبروی حضرت فاطمه خیر نبینی حضرت فاطمه جوابتو بده بزنه بند کمرت 

جلو بابام و داداشم و اجیم تهمت هرزگی داره بهم میزنه میگه اره میخوای امروز بری ..ص بدی نمیخوای بیایی 

حالا چرا؟

چون گفتم من باهاتون بیرون نمیام درس دارم هیچی نخوندم هفته قبلم بزور منو بردین سه تا امتحانم رو خراب کردم لباسامم همشون کثیف هیچکدومشونم نشستم 

شب هم دیروقت میایین هیچکاری نمیتونم کنم 

هیچوقت نمیبخشمش هیچوقت 

الهی که خار و ذلیل شدنش رو ببینم خداکنه که با زجر بمیره

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابات هیچی نگفت؟

نه بی غیرت بی غیرت

اونم مثل مامانمه 

از همشون بدم میاد 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
چندسالته؟؟

۱۹

داداشت یا بابات چیزی نگفتن؟

نه هیچی لال شده بودن 

چه بد دهن و بی تربیت

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

عزیزم ارامش خودت راحفظ،کن.متاسفانه این فحش های زشت بین بعضی خانواده ها باب شده که یا مادربه دخترمیگه یا دختربه مادر.سعی کن کمتر حرص بخوری.دور وزمانه بدی شده است چاره ای نیست جز اهمیت ندادن وپشت گوش انداختن

2810