2777
2789
عنوان

من خیلی آشغال و بیشعورم

1 بازدید | 14 پست

بچه ها شوهر من حیلی نداری کشیده ...یتیمی کشیده ..سختی کشیده .. من باهاش آشنا شدم واقعا خودش بود و لباسای تنش ...دوست شدم باهاش.. کنارش بودم ۵سال ..با نداریاش ساختم ، سربازی رفت ، بیکار بود پابه پاش بودم ..ماشین نداشت بودم ... بودم که به لفظ آسونه پوستم کنده شد .. میدیدم بقیه راحت همچی آماده ..من با این ..ولی دلم باهاش بود ... کمکش کردم ..پیشرفت کرد و الهی شکر برای یه زندگی معمولی رشد کرد و اومد جلو و عقد کردیم ... من بچه ها تو تک تک چیزا هولش دادم.. خیلی مالی کمکش کردم ... حالا منه احمق یوقتا وسط دعوا میبینم توهین بهم میکنه میگم تو چیزی نداشتی شیپیش تو جیبت نبود من به اینحا رسوندمت ... خیلی شده گفتم ...همش میگه منت نزار ..نزار من قول میدم باز بارِ بعدی ... امشبم بحثمون شد گفتم دیگه بهش حمله عصبی دست داد من فقط قلبشو ماساژ دادم آب دادم بهتر شد ..بچه ها لالم .. خاک برسرم ..عقدم هستیم اومدم خونه نمیتونم راحت گریه کنم خانوادم نفهمن ... باهاش آشتی کردم .. گفتم ببخشید دیگه نه من منت میزارم نه تو توهینی کن .. ولی قشنگ شوکه م ... لالم ...میگم چرا باید میراشتم به اینجا برسه .. گفت بخدا سکته رد کردم کل بدنم سر بود ... قلبشو ماساژ میدادم زار زار گریه میکردم ..داریم جهاز میخریم همچی گرونه خیلی تحت فشاریم ... توروخدا قلبم داره میترکه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥺🥺🥺🥺💔💔💔💔💔

شما که اینقد عشقتون قشنگ بوده،اینقد به خاطر همدیگه سختی کشیدید،اینقد درکنارهم بودید وباهم رشد کردید،از الان به بعدشم همینطوری باشید،نزارید مسائل مالی رابطتونو خراب کنه،حیف نیست؟؟واسه همدیگه دلگرمی باشید وبه خاطر داشتن همدیگه خوشحال باشید ومداااام اینو به همدیگه یادآوری کنید

نه بخدا شرمنده شدم با این حرفتون ...😔

چقدر شبیه منی شما دقیقا تو شرایط شماهم هستم ... مالبته من منت نذاشتم هیچوقت 

ولی دارم نسبت بهش سرد میشم بخاطر وضع مالی ؛ ولی باز عذاب وجدان دارم میگم خب خودت کردی دیگه میخواستی نکنی  هعی

منم میبینم بقیه چقدر راحت و بدون استرس هستن تو نامزدی حسرت میخورم

مساوره قبل ازدواج مهم ترینه متاسفانه ایران تنها کشوریه که روانشناسا و مشاورا رو روانی میگن بهشوت حتما برید

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
🥺🥺🥺🥺💔💔💔💔💔شما که اینقد عشقتون قشنگ بوده،اینقد به خاطر همدیگه سختی کشیدید،اینقد درکنارهم بودی ...

قربونت برم بخدا فقط دلم خواست یه لحظه یه جا تنها باشیم من بتونم راحت گریه کنم ...خیابون مردم هستن .‌خونه ما خانوادم ..خونه اونام شلوغ ..‌ ینی دلم میخواد بمیرم به اون صحنه فکرمیکنم که گریه میکرد قلبشو گرفته بود ... اشکام واینمیسه ...انگار یه طوفانی اومد و رفت

اینک این حرف هارو بزنید و یادآوری کنید کاملا طبیعیه مخصوصا ک میگید بی احترامی کرده خب ی چیزی گفته ی چیزی شنیده نیازی نیس عذاب وجدان داشته باشی 

فقط از این ب بعد یا تو یا اون موقع دعوا سعی کنید کلا ساکت شید تا آروم بشید اینطوری این حرف هارم بهم نمیزنید

قربونت برم بخدا فقط دلم خواست یه لحظه یه جا تنها باشیم من بتونم راحت گریه کنم ...خیابون مردم هستن .‌ ...

🥺🥺🥺🥺آخیییی

کاش امشبو پیش هم میموندید،هرچقدم که بینتون ناراحتی باشه بازم امن ترین جا براتون بغل همدیگس

2810