2777
2789

شیرین رقیبان شده ای از لج فرهاد؟💔

گیرم که به هر حال مرا برده ای از یاد

گیرم که زمان خاطره ها را به فنا داد

گیرم نه تو گفتی ... نه شنیدی ... نه تو بودی ...

آن عاشق دیوانه که صد نامه فرستاد

تقویم دروغ است ! تو اصلا ننوشتی

میلاد عزیز دل من پنجم مرداد

با آن همه دلبستگی و عشق چه کردی

یک بار دلت یاد من خسته نیفتاد

یعنی به همین راحتی از عشق گذشتی

یک ذره دلت تنگ نشد خانه ات اباد

این بود جواب من دل خسته ی عاشق

شیرین رقیبان شده ای از لج فرهاد

باشد گله ای نیست خدا پشت و پناهت

احوال خودت خوب دمت گرم دلت شاد

نمیدونم چند سال گذشته که نیستی. نمیدونم ولی من از دوری تو کور شدم.

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شعر و چشما از کیه که جفتش اول صبحی دلمونو خون کرد 😭

چشم خودمه 

شعرم اقای محمد رضا نظری 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.

یه چیزی بگم معشوق آدمم باید ارزش داشته باشه ادم براش مدتها ماتم بگیره من خواستم بگیرم دیدم بابا اون که از اول عددی نبوده الآنم دروغ چرا غمگین میشم تو دلم میگم خاک تو سرش که جفتمونو نابود کرد ولی دیگه گذشتم ازش...

آیدا هستم 

عزیزم خاصیتِ این روزای ِ پاییزِ ب خدا 

منم این روزا بااینکه متاهلم یه وقتایی دلتنگی احمقانه میاد سراغم 

و حتی خواب میبینم

بااینکه سالهاست گذشته 

فکرتو مشغول کن تا روزای پاییزی بگذره

عزیزم 🥲 🥺 💔 

تمرین کن برای چیزی که از دست رفته ناراحتی نکنی 

ای کاش هممون این مطلب رو درک میکردیم 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
یه چیزی بگم معشوق آدمم باید ارزش داشته باشه ادم براش مدتها ماتم بگیره من خواستم بگیرم دیدم بابا اون ...

من قلبم درد میکنه. نبود اون باعث نشد من پیشرفت کنم.

الان یک دبیرم. 

مشاوره میدم یکی از دبیر های مطرح شهرستانم. 

پس اون تاریخ چی میگه اون وسط؟

کدوم تاریخ عزیزم؟ 

این عکس رو الان گرفتم 

2810