2777
2789
عنوان

مگه نمیگفتن چند سال بگذره فراموش میکنی مگه نمیگفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 33 پست
از یاد که نمیره عزیزم من هم هنوز تو‌تنهاییم برا کسی که دوسش داشتم گریه میکنم هنوز از اینکه ازدواج کن ...

اون ازدواج کرد. ببین  روزی که شنیدم من چی کشیدم. 

فقط قرانم رورسرم گزاشتم جیغ میزدم.

ببخشید حال شمام بد کردم.❤️

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.
من افسرده نیستم. چند سال هست گذشته شاید سه سال شاید ۴ سال نمیدونم. فقط روز شاید ۱ دقیقه گریه کنم به ...

منظورم بیماری افسردگی نبود

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تاپیکاتو خوندم 

خیلی ناراحت شدم 

چرا رها نمیکنی 

رهاکن بره 

اخه مگه ادم انقد برا یه بی لیاقت نامرد انقد خودشو داغون میکنه

تمومش کن دیگه 

اون اصن هیچی و هیچکجا و هیچوقت نه تو رو میخاسته نه الان میخادت و نه آینده خواهد خواستت 

تمامش کن

عزیزم تاپیکاتو خوندم خیلی ناراحت شدم چرا رها نمیکنی رهاکن بره اخه مگه ادم انقد برا یه بی لیاقت نامرد ...

من منتظر هیج کس نیستم. 

منم نامزدی کردم.

بعضی موقع ادم نمیتونه بگذره. منم نتونستم. 

اگه منو میخواست من که اون خونه زندگی برای من بود نه مال کس دیگه.

اینده هم من نمیخوامش نه اون این طور نگید که اون منو نمیخواد. 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.
2805