2777
2789
عنوان

صبح جمعه با این شوهرررر باید چیکار کرد😒

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 49 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی میشناسی بگی

برا ستاره شناسی؟؟؟

رضا نمازی

ولی یک ماهی تو نوبت میمونی

تو گوگل سرچ کنی پیج و شمارش میاد

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
بخداا😭😂😂😂بذار شنبه شه میرم محضر

حالت خوبه؟؟سرت جایی نخورده؟؟بیچاره شوهرت.

دیگه به چی گیرمیدی

بگو بدونم

آخه اسیر تو خونه نگه میداری مگه.

خیس شد که شد

چقدرحساسی تو

واقعا از بعضیها باید ترسید

روزهاییکه خونه هست

با خوشرویی آشپزی و ظرفها بزار به عهدش واسه خودت راحت باش

بجای این بد اخلاقیها

دمپایی خیس دستشویی😄😄😄😄😄

حالت خوبه؟؟سرت جایی نخورده؟؟بیچاره شوهرت.دیگه به چی گیرمیدیبگو بدونمآخه اسیر تو خونه نگه میداری مگه. ...

بابا شوخی کردم محضر رو 😂😂😂😂

چرا جدی میگیرید نمیفهمم

یه ارزوی خوب کن در لحظه:)

فقط اونجایی ک میگ دیوونه ای برا خودتاااا. این دیوونه گفتنش، دلیل ی دعوای دیگ نیس بنظرت؟؟؟؟؟؟؟؟ 🤣🤣ی ...

اهمیت نمیده بخام دعوا بندازمم میگه خانوم کلی کار نکرده هست تو به این چیزا گیر میدی تهش یا من معذرت خواهی میکنم یا تو ول کن😂

یه ارزوی خوب کن در لحظه:)

اهمیت نمیده بخام دعوا بندازمم میگه خانوم کلی کار نکرده هست تو به این چیزا گیر میدی تهش یا من معذرت خ ...

افرین ب اقای عاقل شما... ک با شوخی، سیاست داره جلو دعوا رو میگیره.. خوشبخ باشین... 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

فقط اونجایی ک میگ دیوونه ای برا خودتاااا. این دیوونه گفتنش، دلیل ی دعوای دیگ نیس بنظرت؟؟؟؟؟؟؟؟ 🤣🤣ی ...

تا ابد حق😂😂

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
تا ابد حق😂😂

امضات: خیر... حق= سرتو زیر اب بردن... 

دیگ ما باید تاالان ب این قضیه عادت کرده باشیم😐😐😐

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

امضات: خیر... حق= سرتو زیر اب بردن... دیگ ما باید تاالان ب این قضیه عادت کرده باشیم😐😐😐

زیرآبی رفتنم خوبه 😂 

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
2810