2777
2789
عنوان

خانمای متاهل

388 بازدید | 22 پست

بچها صبحتون بخیر اعصابم خیلی خرده

بچها من شوهرم روزی ببشتر از ۱۲ ساعت سرکاره

کم میبنمش 

حالا ۵شنبه که میشه ی ساعت میریم خونه مادرم وبعد میریم خونه مادرش از ۱ ظهر

تااا اینکه مادرش میکه نرید خونتون بمونید

اینم میمونه وخیلی راحت چشاشو میبنده ومیخوابه هرچی میگم نمونیم انگار ن انگار ۳ ماهه ازدواج کردیم ی تفریح نرفتیم

همه تفریحا قبل ازدواجمون بوده انگار

روز ۵ شنبه که تعطیله شوهرمو نمیبینم الانم دوس داشتم بخابم مادرشوهرم بیدارم کرده بخدا هر روز با شوهرم ۵ صبح بیدار میشم حسرت ی خاب درست اخر هفته بدلم مونده

اقایون درخواست دوستی ندن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

خب هفته بعدنرین خونه مامانابرین بیرون هفته بعدش برین خونه مامانا

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من همیشهههه به شوهرم میگم خدا منو زودتر از تو ببره نمونم به منت عروس و پسرم 

مثلا یه روز به پسرم بگم منو‌ببر فلان جا زنش اخم‌ نکنه ...

بارها گفتم اگه دوستم داری دعا کن زودتر از تو بمیرم

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب شما مگه خودت زبون نداری.. بگو ممنون باید بریم خونه. یکم کار دارم و بهونه جور میکردی.. بنظرم بعدازدواج خونه مادرشوهر یا حتی مادر خودت هم خوابیدن درست نیست وقتی خونه دارید. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

تنظیم کن اول برید خونه مادرش بعد خونه مادر شما.اینجوری تا گفت بمونید بگو باید اونجام سر بزنم.تمام

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
2810