2777
2789
عنوان

شما باشین خونه تازه عروس انار میبرین دون کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2322 بازدید | 106 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
فکر کردم آورده پهن کرده ک گفتی ادامه نداده شکر خداوالا من بعد 5 سال دلم نمیخواد توخونم انار بخورم چ ...

یه رفتارایی کرده قبلا که تو تاپیکای قبلیم هست.به خاطر اون کارا دوست ندارم صمیمی شم باهاش.اگه خواعرشوهر خوبی بود و مزاحمتی نداشت با جون و دل تمام اناراشو دون میکردم ولی چه میشه کرد که زیادی رو داره در حدی که جارو تی جهیزیه مو که یکبارم استفاده نکرده بودم یک هفته بعد عروسی اومده بود از شوهرم گرفته بود و کثیف پلشت پس داده بود یا رفته خونه جاریم پتو شور ده کیلویی جاریمو برداشته برده خونه خودش تا پتوهاشو بشوره.خب به این آدم رو بدی از سر و کولت بالا میره.از انار شروع میکنه تا برسه به چیزای ییشتر

خب دوست ندارم شمارمو بهش بدم.از طرفی شمارمو نداشته باشه به شوهرم زنگ میزنه به اون میگه یک ساعت دیگه ...

مجبوری بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کنی.اگه کم رویی همسرت ممکنه تو دردسربندازتون پس شماره خودتو داشته باشه به خودت بگه به شرطی که شما هم کم رویی نکنی رک و مودبانه رد کنی درخواستش بهونه بیاری که البته بهونه های واقعی هم هست تا چندبار که نه بشنوه انشاالله یا تغییر رویه بده یا اگه پررو باشه باز به همسرت زنگ میزنه که اونموقع دیگه همسرت باید بین کم رویی خودش و بحث و تنش باشما یکی رو انتخاب کنه. 

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون
مجبوری بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کنی.اگه کم رویی همسرت ممکنه تو دردسربندازتون پس شماره خودتو داشته ...

ممنون.اینبار دیدمش شمارمو میدم میگم خواستین تشریف بیارین یکی دو روز قبلش بهم اطلاع بدین که آماده باشیم

وگرنه خیر سرت یکم صبر کن تا خودم دعوتت کنم

[QUOTE=361454238]ممنون.اینبار دیدمش شمارمو میدم میگم خواستین تشریف بیارین یکی دو روز قبلش بهم اطلاع بدین که آماده باشم 

موفق باشی عزیزم. امیدوارم خودش درک کنه و کار بیخ پیدانکنه و شمارومجبور به برخورد مستقیم نکنه.من واقعا خودم معذب میشم از برخورد مستقیم.مواقعی که طرفم مقصره و منومجبور کرده جوابشوبدم باز من بعدش ناراحت میشم خودموسرزنش میکنم چرا این برخورد پیش اومد.کاش خواهربرادر یا حتی پدرمادرا که از مابزرگترن تجربه بیشتری دارن بزرگتری کردن بلد باشن.

[QUOTE=361454238]ممنون.اینبار دیدمش شمارمو میدم میگم خواستین تشریف بیارین یکی دو روز قبلش بهم اطلاع ...

چقد شما اخلاقیاتت شبیه منه.منم اصلا دوست ندارم کار به جایی برسه که مجبور شم جواب بدم یا بد برخورد کنم.مخصوصا که شوهر خواهرشوهرم آدم فهمیده ایه.میدونم جواب بدم یا مستقیم حرفی بزنم ده برابر بدتر حرفامو به گوشش میرسونن و فکر میکنم اینطوری آبروی خودم و پدر مادرم و نحوه تربیتشون زیر سوال میره

[QUOTE=361454238]ممنون.اینبار دیدمش شمارمو میدم میگم خواستین تشریف بیارین یکی دو روز قبلش بهم اطلاع ...

شما چون تاپیکام کامل میخونی میدونی چرا دوست ندارم باهاش صمیمی شم و چه رفتارای عجیبی داره.ولی بقیه کاربرا که فقط یه تاپیک انار دون کردن میخونن میگن مگه چیه بذار دون کنه

منم اگه این آدم بود باهاش صمیمی میشدم ولی زیادی پررو هستش و همین الان که بهش رو نمیدم سوارم شده رو ب ...

آره واقعا ادم هستن مثلا پرو نیست اناراشون بیارن اونجا تازه مادرشوعرش بنده خدا شوهر خ.اهرم گوجه میگیره مادرشوهرش میاد میپزه خواهرم زایمان کرده بود هروز براش ابگوشت اینا میپخت میومد بهش سرمیزد صندوق میوه مبورد کلی خوبی

چقد شما اخلاقیاتت شبیه منه.منم اصلا دوست ندارم کار به جایی برسه که مجبور شم جواب بدم یا بد برخورد کن ...

❤️ منم نوشته هاتو میخونم چون درکت میکنم و روحیه م شبیه شماس.متولدچندی؟

مطمئن باش همسرش بهترازبقیه میشناستش چندین ساله باهاش زندگی کرده اگه میگی ازنظرت آدم فهمیده ای هست پس شاید اونم خیلی کارای همسرشوتایید نمیکنه 

شما چون تاپیکام کامل میخونی میدونی چرا دوست ندارم باهاش صمیمی شم و چه رفتارای عجیبی داره.ولی بقیه کا ...

اصلا هیچی هم از رفتاراش ندونن خود این کار هرجورفکرکنی طبیعی نیست.سبد انار ببری خونه تازه عروس دون کنی؟آدم خونه خودشم اینکارو باهزارتا ملاحظه انجام میده.بعدم هرکسی یه روحیه و خلق و خویی داره یکی برونگراو هیجانی‌ و زودصمیمی میشه وگرم میگیره رفتوآمدیه عاشق برو بیاس یکی درونگراوآروم و بیشتر تنهایی و مستقل باشه آرامش داره و بهش خوش میگذره و ترجیحش رفت‌وآمد کمتره و رعایت حدومرز با آدما که واقعا هم عاقلانه تره هم امنیتش بیشتره تو این دوره زمونه.پس چه خوبه به حریم شخصی هم احترام بذاریم 

2810