2777
2789
عنوان

شما باشین خونه تازه عروس انار میبرین دون کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2424 بازدید | 106 پست

من هرگز اینکارو نمیکنم.  حتی خونه مادرخودمم نمی برم انار دون کنم

خانم ها و آقایون مذهبی غیر مذهبی یه حرفی باهاتون دارم : وقتی به طبیعت می ریم زباله نریزیم . حالا بعضیا مثلا می خوان بهتر بشه کل زباله هاشون جمع می کنن تو نایلون یا پوشک بچه رو می ذارن تو کیسه نایلونی تو طبیعت رها می کنن . خوب تو دل طبیعت اجنه که نمیان اونا رو جمع کنن . چرا میندازی ؟ خوب همون کیسه رو بذار تو ماشینت تو شهر بنداز سطل آشغال . یعنی واقعا فهمیدن این موضوع اینقدر سخته که با اینکارمون گند می زنیم به طبیعت؟ نفر بعدی بیاد زباله های مارو ببینه مگس و حشرات دورشو ببینه؟ ما از زباله ای که خودمون تولید کردیم یا پوشکی که بچه ی خودمون پی پی کرده چندشمون میشه  نمی ذاریم تو ماشینمون. بعد گندیده ی اونا رو مردم ببینن خدارو خوش میاد ؟ چرا از ماشینتون زباله بیرون پرت می کنین؟ زباله ی خودتونو تو ماشین تحمل نمی کنین بعد زباله ی شما رو مردم تو جاده تحمل کنن؟ چرا اینقدر بی فرهنگی ؟ چرا اینقدر بی فکری . یه ذره به خودتون بیایید . آدم دو ساعت میره طبیعت حال و هوا عوض کنه فلان میشه به اعصابش برمی گرده . اگه یه درصد به اون دنیا و حق الناس اعتقاد دارین بفهمید اینا حق الناسه . اینا آزار آدماست .اگه هم اعتقاد ندارین به خاطر وجدان به خاطر فرهنگ چه می دونم به خاطر ایران اینکارو نکنین . 
روزی که خودش زنگ زد خودشو دعوت کرد چرا تعجب کرده بود میگفت الان اینو چی کنیم میخواد بیاد.ولی از دیشب ...

چند سالشه؟

یه موقعایی که همسرت حالش خوبه سر حاله

بگو راستی این که انار اورده بود اینجا دون کنه برام عجیب بود 

برای تو عجیب نبود؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رو نده رسمی باش همیشه بگو من دوست ندارم دقیقه نود بکین قبلش زنگ بزنی دو روز قبلش رسنی باش لباس رسمی ...

بخدا دقیقا همینطورم.اصلا حتی زیاد باهاش حرف نمیزنم که صمیمی نشه جواباشو کوتاه میدم باز دوست داره به ما نزدیک شه

من تازه عروس نیستم و چند ساله ازدواج کردم ولی اگه منم بودم خیلی بدم می اومد کسی اناراشو بیاره خونه من دون کنه خوب خونه خودشون دون کنه چرا بعضی ها الکی از همه چیز دفاع میکنید آدم دو سه ساعت میره مهمونی واقعا واجبه تو اون زمان انار دون کنه 🤔

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
من تازه عروس نیستم و چند ساله ازدواج کردم ولی اگه منم بودم خیلی بدم می اومد کسی اناراشو بیاره خونه م ...

اصلا انار دون میکنی هر چقدم ملحفه بندازی باز آبش پرتاب میشه اینور اونور

چی کنم رابطه اش با ما یه رابطه رسمی باشه.دیشب میگه تو رفت و آمدا انقد سخت نگیرین و پذیرایی پر و پیمو ...

ولی مهم تر از انار این حرف‌هاشه.این ینی هر چندوقت یکبار شمارو اذیت میکنه و آرامشتون رو میگیره.همونجا باید آروم و با لبخند میگفتی نه توروخدا من شاغلم هروقت خواستین بیاین از قبل بهم بگین.یا ازین با سیاست تر هم میشه بگی اینجوری هم که شما میگی خوبه ها ولی من اصلا این مدلی نیستم نمیتونم مخصوصا که سر کار میرم واقعا خسته میشم نمیتونم دوست دارم وقتی سرحال باشمو همه چی مرتب باشه خودم دعوتی بگیرم  

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون
بخدا دقیقا همینطورم.اصلا حتی زیاد باهاش حرف نمیزنم که صمیمی نشه جواباشو کوتاه میدم باز دوست داره به ...

من یه زندایی دارم از اول رسمی بود اصلا نشده یبار همینطوری بریم خونش

از اول هر طور باشی همنطوری میشه 

یا مثلا توی فامیل شوهرم یه خانمی هست مادرشوهرم اینا میرن خونش جرات ندارن برن توی اتاقاش البته اگه به اینا رو بده سوارش میشن منم اول خیلی مهربون بودن سوار زتدگیم شدن 

نگو توروخدا

مثل خواهرشوهرای خواهرم همش خونشونه همیشه شب تا صبح دستمال میکشه که سه تا خواهرشوهرداره با مادرشوهر شب نوبت یکیشونه بیان تا دوشب اونجان حالا خواهرم باهاشون صمیمیه و زیاد بدش نمیاد 

خیلی مودبانه وبدون کل کل باید میگفتی منم رفت وآمدرو دوس دارم ولی اصلا بدونه هماهنگی نه میتونم جایی ب ...

این نظر عالیه👍 

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون
من یه زندایی دارم از اول رسمی بود اصلا نشده یبار همینطوری بریم خونشاز اول هر طور باشی همنطوری میشه ی ...

خب من نمیفهمم رسمی بودن یعنی چی.من خیلی باهاشون رسمیم.اونا هستن بهترین لباس میپوشم.یه گوشه دور میشینم بیاد کنارم خلاصه جواب میدم.نمیگم نمیخندم

2810