2777
2789
عنوان

شما باشین خونه تازه عروس انار میبرین دون کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2417 بازدید | 106 پست
جالبه که دیروز ظهر خونه مادرشوعرم بودیم ناهار دعوتی گرفته بود.رفتیم دیدم اینم نشسته انار دون میکنه.م ...

آفرین دوبار اینکارو کنی خودشو جمع میکنه 

بازم میگفتی من که گفتم از انار دون کردم خوشم نمیاد لطفا بذارید بعد مهمونی 

بعدم این اینقدر پولداره چرا انار دون میکنه اینهمه 

جسارتا خواهر شوهرت انگار یکی دو تخته ش کمهخب اگه انار انقدر واجب بود نمی اومدی خونه ما مینشستی خونه ...

والا همینو بگو

چی کنم رابطمون رسمی باشه.من خیلی باهاشون رسمی برخورد میکنم ولی اونا اینطورین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونجایی که گفته از این به بعد دقیقه نود میگم دارم میام رو مخم بود چون من خیلی رفت و امدو دوست ندارم مخصوصا اگر تازه عروس باشم دوست ندارم کسی بیاد خونم

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
آفرین دوبار اینکارو کنی خودشو جمع میکنه بازم میگفتی من که گفتم از انار دون کردم خوشم نمیاد لطفا بذار ...

یک خسیسیه دومی نداره.بگم باورت نمیشه دون میکنه رب بگیره بفروشه.نه اینکه برا خودش بخواد رب درست کنه.برا فروش.تا نبینی باورت نمیشه چقد پولدارن

والا همینو بگوچی کنم رابطمون رسمی باشه.من خیلی باهاشون رسمی برخورد میکنم ولی اونا اینطورین

همچنان رسمی باش

از پیشوند خامم حتما حتما براب اسمش استفاده کن

دخترخاله بشی دخترخاله میشن

راستی همسرت از حرکات خواهرش تعجب نکرد؟

چیزی نگفت؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
فوقش یک روفرشی چیزی زیرش پهن میکردی از هرچیزی کوه نساز چون نمی تونی زندگی کنیبایدیادبگیریم خیلی چیزه ...

یعنی شما باشی خونه تازه عروس انار میبری دون کنی؟خودت باشی این کارو انجام میدی و بد نمیدونی؟!

مرد اگه پشت  خانمش باشه و حمایتش کنه و عاقل باشه

صد تا از این خواهرشوهرا باشه غمی نیست

دمش قیچی میشه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
چی کنم رابطه اش با ما یه رابطه رسمی باشه.دیشب میگه تو رفت و آمدا انقد سخت نگیرین و پذیرایی پر و پیمو ...

عزیزم ینی انارهارو برای شما آورده بود؟دون کنین برای شما یا دون کنین برای خودش؟اگه برای خودش کارش بد بوده ولی نشون دهنده ی طرزفکروشخصیتشه و به شما داره این هشدار میده که از این مدل کارها ازین به بعد بیشتر میبینی..

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون
همچنان رسمی باشاز پیشوند خامم حتما حتما براب اسمش استفاده کندخترخاله بشی دخترخاله میشنراستی همسرت از ...

روزی که خودش زنگ زد خودشو دعوت کرد چرا تعجب کرده بود میگفت الان اینو چی کنیم میخواد بیاد.ولی از دیشب دیگه درموردش حرف نزدیم برا انارو اینا

فوقش یک روفرشی چیزی زیرش پهن میکردی از هرچیزی کوه نساز چون نمی تونی زندگی کنیبایدیادبگیریم خیلی چیزه ...

خیلی با حرفتون موافقم.‌

اگه بخوایم به همه چیز دقیق و ریز بشیم فقط زندگی خودمون داغون میشه.‌

خیلی مودبانه وبدون کل کل باید میگفتی منم رفت وآمدرو دوس دارم ولی اصلا بدونه هماهنگی نه میتونم جایی برم نه قبول کنم کسی بیاد.بعدم میخندیدی ومیگفتی اصلا قدیمی شده کسی دقیقه نود بره جایی این کاره اون زمانابوده که تلفن هنوز اختراع نشده بود....بعدم اگر میخواست اناردون کنه یه سفره یبارمصرف زیرش پهن میکردی یا نهایتش میگفتی ببخش عزیزم ملحفه تیره ندارم که پهن کنم زیره انارا وگرنه میگفتم بیاری باهم دون کنیم...

(منم که حساس نیستم از اینکار خوشم‌نمیاد راسش)

عزیزم ینی انارهارو برای شما آورده بود؟دون کنین برای شما یا دون کنین برای خودش؟اگه برای خودش کارش بد ...

برا خودش بابا.آورده اینجا دون کنه که یه وقت اناراش خراب نشن.خب تو اومدی مهمونی یه ساعت بشینی بری اگه مامان من نبود تا کی میخواست بشینه مگه

2810