2777
2789
عنوان

مامانا خواهشا بیاید

166 بازدید | 19 پست

پسرمو از پوشک گرفتم دکتر پیدرولاکس داد برا یبوستش...خوب شد. ولی گفت قطع نکن هر وقت دیدی لازمه بده..

چند روز بعد قطع دوباره دفع تکه تکه داشت پیدرولاکسو دوباره دادم..حالا دو روزه مثلا از صبح تا شب ده بار مدفوع می کنه و نرم هست ولی مقدارش کمه..فقط شب مقدارش زیاده..مثلا دیشب هسته اناری که پریروز خورده بود رو دفع کرد

حالا من نمی دونم الان اسهال هست یا به خاطر یبوست هست..چون شنیدم یبوست هم باعث تشت مدفوع نرم از اطراف مقعد می شه...نمی دونم ملین بدم یا مسهل..مقعد اچم درد می کنه بس که رفته دفع کنه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از همینجا ازت خواهش میکنم دکتر ببرش!اون شربت تنبلی روده میاره دکترشو عوض کن گلی🌹

راستش دو تا دکتر رفتم هر دفعه همینو دادن مشکلی هم نبوده...باشه  فردا می برمش امروز متخصص نیست..فقط نمی دونم امروز چکار کنم..موز بدم سفت شه یا لواشک بدم شل بشه..

راستش دو تا دکتر رفتم هر دفعه همینو دادن مشکلی هم نبوده...باشه فردا می برمش امروز متخصص نیست..فقط ن ...

موز بده ولی افراط نکن 

چن سالشه؟

۲سالشه؟

از طب سنتی بپرس ببین انجیرو شبا خیس بدی تو آب 

بدی بخوره مشکلی نداره 

چون دوای یبوست و پاکسازیه دستگاه گوارشه

خوشبحالت چه جوری از پوشک گرفتی،دخترم دو و نیم سالشه،شرت اموزشی گرفتم گفتم جیش داشتی به مامان بگو،یاد ...

باید خودت ببری اوایل نمی گن...الان سه هفته است گرفتم تازه یاد گرفته..من شوروت اموزشی نپوشیدم براش..هر وقتم جیش می کرد استیکر می چسبوندم براش..دعواش نکن...مدفوعشم هنوز یاد نکرفته..من‌پسرم سه سالشه 

موز بده ولی افراط نکن چن سالشه؟۲سالشه؟از طب سنتی بپرس ببین انجیرو شبا خیس بدی تو آب بدی بخوره مشکلی ...

انجیر رو هر روز می دم..دیروزم چون فکر می کردم یبوسته هم پیدرولاکس دادم هم انجیر هم لواشک

باید خودت ببری اوایل نمی گن...الان سه هفته است گرفتم تازه یاد گرفته..من شوروت اموزشی نپوشیدم براش..ه ...

پس منم تا سه سالگیش صبر میکنم،احساس میکنم اماده نیست،شب ها تا صبح جیش نمیکنه؟دخترم صبح ها پوشکش خیسه کلا

پس منم تا سه سالگیش صبر میکنم،احساس میکنم اماده نیست،شب ها تا صبح جیش نمیکنه؟دخترم صبح ها پوشکش خیسه ...

ببین اکه اخر شب موقع خواب ببرمش دیشویی تا صبح خشکه...ولی من هنوز محض،احتیاط شبا پوشک شورتی می پوشم..وقتی یاد بگیرن روزو کنترل کنن شبم خشک می مونن

انجیر رو هر روز می دم..دیروزم چون فکر می کردم یبوسته هم پیدرولاکس دادم هم انجیر هم لواشک

خودشه همون بوده اونجور روانش کرده 

یکیشو قطع کن 

یا انجیر بده یه قاشق مرباخوری کوچیک بهش گلاب اضافه کن 

مئرکه س واس یبوست!

خوشبحالت چه جوری از پوشک گرفتی،دخترم دو و نیم سالشه،شرت اموزشی گرفتم گفتم جیش داشتی به مامان بگو،یاد ...

من اینجوری از پوشک گرفتمش ؛

دسشوییو پر از نقاشی و ایموجی و نمیدونم این جورچیزا که خوشسون بیاد کرده بودم 

اوایلش براش صندلی جیش گذاشته بودم تو هال 

هروقت جیش داشت میرف روش انجام میداد 

بعد دیدم کم کم سمت نقاشی و برچسب های دسشویی میره و راحت کارشو انجام میداد 

امیدوارم این جواب بده البته برا جیشش بود 

پی پیش گلاب بروت سخت تر یاد گرفت

من اینجوری از پوشک گرفتمش ؛دسشوییو پر از نقاشی و ایموجی و نمیدونم این جورچیزا که خوشسون بیاد کرده بو ...

ببخشید پی پی رو چطوری یاد دادید

2810