2777
2789
عنوان

افتابگردونم مهمونام همین الان رفتن هووووووووووو

| مشاهده متن کامل بحث + 15836 بازدید | 172 پست
دوست شوهرم با خانمش و بچه ش اومدن چهار روز،موندن بخدا یه بشقاب جا به جا نکرد حتی جا خواب مینداختم خو ...

عزیزم چه بده اینطوری 

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه من شانسمه آجی تو هر تایپکی یکی باید بیاد نخود هر اش شه و همه کاربرا رو روانی کنه کاربر بانو رو م ...

🤣🤣🤣🤣

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.
2805
ن بقران مگ بیکارم

هتل نبود برن اونجا؟

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

[QUOTE=361434655

خونه ی ماهم جوریه که سرراهه

یعنی شده مسافرخونه فک فامیل شوهرم

خیلی عذاب میکشم

درحالی که من اصلا ۱۶سال رنگ خونه برادر شوهر خواهر شوهرمو ندیدم

در مورد این موضوع هم همیشه دعوا داریم

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  
از بس کاربر فوژان زد تو سرم ک عرضه داشته باش جری شدم خخخخ

افرین بهش همه کامنتاش رو خوندم توی اون تایپک واقعا زن بود جواباش عالی بودن ولی حیف تایپک بسته بودنتونستم بهش احسنت بگم بعضیا خودشون اینجور مهمونارو یه لحضه تحمل نمیکنن ولی فقط بلدن فلسفه بکار ببرن یعنی ما مهمون نوازیم اخه مهمون یروز دوروز ن یه هفته اونم هفت جدشون غرببه 

من بجات چنان فشاریو عصبانیم ک دوسدارم مهموناتو پیدا کنم. چنان بزنمشون چنان باهاشون دعوا‌کنم ک جون بدن 

اخه ابن دوتا عنتر ملوم بوده برا س.ک.س اومدن خونتون و تموم عقده هاشونو تو خونه شما خالی کردن ن که مکان نداشتن انگار خونه شمارو کردن مکان عقده ایا 

حموم دونفره و ..... س.ک.س و..... اصلا ملومه برا چی اومده بوده پروی عوضی اشغاللل

اینقد عصبیم بجات ک دوسدارم دختره رو پیدا کنم پارش کنم

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

استاتر اگه حس شیشمت کار میکنه 

بهم بگو عشقم تاحالا رابطه جنسی داشته؟

عشقم با مهسا اکسش وقتی با من بود در ارتباط بود؟ 

عشقم قبل من‌ چه کارای جنسی ای در چه حد انجام داده؟

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
چشمت روشن عزیزم خوشحال شدم واقعا بهشون میگفتی دیگه دفعه بعد از این کارا نکنید ما کلا دادیم مهاجرت می ...

میگن چه خوب پس دعوت نامه بفرستید ماهم خودبیاییم تاکارامون جورشه هم باشماهستیم یه دوسه سالی میمونن پیششون

2810