2777
2789

🌱متاهل البته 🌱

من بابام حتی ابم ازم پولش رو میگیره. حتی پول بنزینی که  جایی منو می بره. 

من یه معلم سادم 

ببخشید بازم نیاید بگید متاهل این جوریه....

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا نه بابات طبیعی نیست

اصلا 😔

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
2805
ریز درشت همه رو خودم میدم مهمون جیب خودمم همیشه والا حرف نداره یه چیزم خرجش کنم

پس زندگی متاهلی هم این قدر بده 

بله 

من پدرم فروشگاه داره هر ماه ازش خرید میکنیم ،پسرم کیک یا چیپسی چیزی برمیداره همونم حساب می‌کنه نمیگه نومه 

یا با خودش خوراکی که میاره خونه مون برای پسرم تو دفتر می‌نویسه برای تسویه ماه بعد وقتی چیزی بمونه 

نه اول از کارت شوهرم همیشه استفاده می‌کنیم اگر احیانا تا آخر برج کم آوردیم از کارت من 

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
خب مگه شما مورد نیستی؟چرا از متأهلا میپرسیبرای بعدا میگی؟

میخواستم ببینم اگه شوهرم کنم وضعیتم همینه 

در این حد نه

ولی مثلا لباس و مانتو و آرایشگاه و... خودم پولش را میدم، همسرم نمیخره

حتی میوه و تنقلات خوراکی و گاهی که غذای بیرون بخوام بخرم خودم باید پولش بدم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

نه باهم بیرون باشیم من خرج نمیکنم همسرم خرج می‌کنه خودم اینترنتی خرید کنم و تنها خودم میدم.ولی کلا پول بین هر دومون می‌چرخه هر کدوم کم بیاریم از اون یکی میگیریم آمار مخارج رو هم از هم پس نمیکشیم.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
بله من پدرم فروشگاه داره هر ماه ازش خرید میکنیم ،پسرم کیک یا چیپسی چیزی برمیداره همونم حساب می‌کنه ن ...

پدرتون نه. همسرتون 

خانمای شاغل تو زندگی هم باید خوشون همه چبزشدن رو بگیرن. 

زندگی مجردی من این جوریه که تمام خرجا رو خودم باید بدم 

2810