2777
2789
عنوان

شما همچی مردیا دوست دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 55 پست
بلاخره هر کسی یه عیبی داره،،،یه ادم کامل رو هیچوقت نمیتونی پیدا کنی،،،،الان به خودتم نگاه کنی ادم کا ...

الان اگه میگف خرج نمیده میگفتین فلانه خوب نیس فقط چون خرج میده دیگه به بقیه خصوصیاتش که زنشو خورد میکنه اهمیت نمیدین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کنم شوهرتون با شما صادق هستش و دوستتون داره و از شما کم توجهی دیده شاید اینطور نباشه ولی ظرفیت آ ...

آره اون میگه آدم سرد وبی محبتی هستم چون من در همچین خانواده ای بزرگ شدم ولی منم از زبونش خیلی آزار دیدم نمیتونم بهش محبت وتوجه کنم

2805

معلومه از لحاظ مالی خیلی تو فشار هستن 

شما هم سعی کن تا جایی که میتونی کارای خونه رو به موقع انجام بده اگه تونستی یه کاری برای خودت دست و پا کن کار تو خونه مثل درست کردن ترشی پاک کردن سبزی 

دوختن سرویس دم کنی رو بالشی 

کارای تزئینی و ....

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
عشقم هیشکی کامل نیست همه آدما ی عیب و نقصی دارند با سیاسیت زنانه رفتارش رو درست کن

ما نمیتونیم بقیه رو تغییر بدیم تا وقتی خودشون نخوان 

نمیدونم سیاست زنونه و ... هم چرته 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من چکار کنم دوستش داشته باشم؟

عزیزم همین طور گ نکات منفی داره ب نکات مثبتش هم فک‌کن 

اول اینک خرجی خونه رو میده الان با خودتت میگی وظیفه اش هست وظیف داره ولی خیلی از مردا همین خرجی هم نمیارند زن بیچاره باید بره سرکار دوما اینک پدر بچه ات هست سوم اینک هوای خانواده ات رد داره بعضی مردا ن تنها ب خانوده همسر اهمیت نمیدن بلکه نمیذارند اون زن ی سر خونه مارش بره صب تا شبم تو سر زن میکوبه خانواده ات فلان و بیصار و باز بشین داخل ی کاغذ خوبیهاش رو از بدیهاش جدا کن اون موقع عاشقش میشی

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

الان اگه میگف خرج نمیده میگفتین فلانه خوب نیس فقط چون خرج میده دیگه به بقیه خصوصیاتش که زنشو خورد می ...

خوب داره میگه تو دعوا این حرفا رو میزنه،،،تو دعوا هم که نقل و نبات خیرات نمیکنن،،،شما خودت تو دعوا قربون صدقه ی طرف مقابل میری؟؟؟؟ ،،بعدشم وقتی طرف اینقد اخلاقای خوب داره ،،یه اخلاق بد که میشه با سیاست و زیرکی درستش کرد که جیزی نیست،،،،،، 

معلومه از لحاظ مالی خیلی تو فشار هستن شما هم سعی کن تا جایی که میتونی کارای خونه رو به موقع انجام بد ...

کارای خونه آره ولی درست کردن ترشی اینا برا خانوادشون کسر شان هست

ما نمیتونیم بقیه رو تغییر بدیم تا وقتی خودشون نخوان نمیدونم سیاست زنونه و ... هم چرته

عشقم حرفت درست ولی خوب بعضی رفتار را رو میشه ب مرور زمان تغییر داد ب قول قدیمیا زبون خوش ما رو از سوراخش میکشه بیرون فقط زن باید صبور باشع البت هرکی ی عقیده ایی داره 

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

حالا فكر نكن شوهراي كاربراي اينجا خيلي بهتر از شوهر تو هست

وقتي خانما باهم باشن غر ميزنن ك بايد همش كار خونه كنيم

خب مردا هم غر ميزنن ك بايد كار بيرون كنيم

اين حرفش نشون ميده قدردان زحماتي ك ميكشه نيستي 

و احساس ميكنه داره برات حمالي ميكنه

کارای خونه آره ولی درست کردن ترشی اینا برا خانوادشون کسر شان هست

به اونا چه مربوط خیلی در اشتباهن تو مغزشون چی میگذره 

کار که عار نیست نمیری که دزدی یا خدای نکرده زبونم لال کارای بد اون کارا کسر شانه

به حرف کسی محل نده نمیخان پیشرفت کنی اگه واقعا از دستت برمیاد پرقدرت شروع کن خدا رو چه دیدی شاید بهترین بودی تو کارت و خودت خبر نداشتی 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
2810