2777
2789
عنوان

شما همچی مردیا دوست دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 55 پست
هزینه میکنه چون دو تا بچه داره خودش هست مجبورهدرسته من هیچ وقت قدر دان نبودم ولی اونم دوران بارداری ...

خيلي از مردا درك نميكنن

بچه خودش هست اما ميتونست همون بچه ها رو هم اذيت كنه

تا تو اذيت بشي يا ميتونست ب مادرت كمكي نكنه وظيفش نيست

منم برم كار كنم برا كسي ك قدردان نيست خرج كنم ولي مجبور باشم براش خرج كنم همين احساسات پيدا ميكنم

خيلي ارماني ب قضيه نگاه ميكني

اونام ادم هستن نميشه همه چيز از طرف مردا خوب باشه تا خانم لطف كنه باهاش خوب باشه همه چيز دو طرفه و ساختني هست

همون قدري ك رفتار همسرت تحليل ميكني رفتار خودتم تحليل كن تا بتوني مشكل حل كني

اگه هم فقط ميخاي زندگي بگذره ك هيچي

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیاست داشته باشی یکی از اینا رو هم نمی گه 🫰

منم دوست دارم اوضاع بهتر بشه ولی از شوهرم یه مار افعی که نیش میزنه تو ذهنمه،این زنایی که دائم به شوهرشون محبت میکنن  ومیپرستنش حتما حرف بدی نشنیدن ازش

منم دوست دارم اوضاع بهتر بشه ولی از شوهرم یه مار افعی که نیش میزنه تو ذهنمه،این زنایی که دائم به شوه ...

مگه میشه نشنیده باشن؟

شاید محبت واقعی هم ندارن ولی جز سیاستشونه🫰

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰

2805
خيلي از مردا درك نميكننبچه خودش هست اما ميتونست همون بچه ها رو هم اذيت كنهتا تو اذيت بشي يا ميتونست ...

مثلا حالا اون بیرون کار میکنه ، منم داخل خونه کار میکنم عادت هم نداریم عاشقانه حرف بزنیم ،چطوری شروع کنم اگه یه جمله ای بگم مثلا دست درد نکنه این همه زحمت میکشی؛ میگه چه عجب  تشکر کردی😁،خب من دیگه تو ذوقم میخوره ادامه نمیدم

مثلا حالا اون بیرون کار میکنه ، منم داخل خونه کار میکنم عادت هم نداریم عاشقانه حرف بزنیم ،چطوری شروع ...

ديگه از ي جايي بايد شروع كن

بهش ياد بده چي بگه خوشحال ميشي

با زبون خوش و خنده

ولي اگه نميتوني از وقتي شروع كن ك محبتي كرد تو هم واكنش بيشتري نشون بده يا بعد از چيز

چطوری؟من چون دوستش ندارم نمیتونم محبتی هم بهش داشته باشم

تو سختی این مدلی زندگی کردن رو تحمل میکنی ولی سختی دو تا کلام محبت آمیز زدن به آدمی که هرچیم باشه شریک زندگیتو رو نه؟بنظرت عاقلانس کارت

هیچ

ای خدا🤣🤣همه مردا گاون🤪😂صبور باشی درست میشه قشنگم 😘

نمیشه یه نسخه واحد واسه همه پیچید

واقعا بعضی از اقایون خیلی خوبن 

فقط از شانس من ، یه ادم زبون نفهم . شوهرمه

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیشه یه نسخه واحد واسه همه پیچیدواقعا بعضی از اقایون خیلی خوبن فقط از شانس من ، یه ادم زبون نفهم . ...

اره فداتشم شوخی کردم بخندیم 😘😉

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍