2777
2789
عنوان

مادرم عمدا اذیتم می‌کنه٫ حتما براش لذت بخشه❗

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 20 پست
فایده نداره، من دلیلی نمیبینم ساعت ده شب بخوابم، ولی لزومی هم نداره سه صبح بیدار شم. هر چیزی وقتی دا ...

بالاخره یکی باید این وسط سازش بکنه 

وقتی مادر شما عادت داره پس حداقل شما خودتو وفق بده تا کمتر اذیت بشی

حالا بازبون خوش باهاش حرف بزن بگو من اذیتمبگو شما که نمازمیخونین باید بفهمین ورعایت کنین حق الناس گر ...

گفتم یهو تو تاریکی داد زد این میخواد با من دعوا کنه، بعد الان نشست گفت اینو میبینی از شش صبح تو توالته به زور ساعت هفت در اومده!!!! در حالی که منه بیچاره ده دقیقه رفتم موهامو شونه زدم و صورت شستم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
گفتم یهو تو تاریکی داد زد این میخواد با من دعوا کنه، بعد الان نشست گفت اینو میبینی از شش صبح تو توال ...

مطمئن باش ازجای دیگه اعصابش خرده سرتوخالی میکنه!خودم مادرم توزندگیم ازجای اعصابم خرد میشه متاسفانه گیرمیدم ب بچهام خدا ببخشه میدونم کارم بده

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
مطمئن باش ازجای دیگه اعصابش خرده سرتوخالی میکنه!خودم مادرم توزندگیم ازجای اعصابم خرد میشه متاسفانه گ ...

من فقط امیدوارم آخرتی باشه، یه حقی باشه... وگرنه ارزشی این دنیا نداره.‌ همه چی میکشیم چون اسم فلانی باباست، اسم بهمانی مامانه. ما هم آدم های پر از  زخم و پر از ترک میشیم و هیچوقت نمیتونیم خوشحال زندگی کنیم.