2777
2789
عنوان

طلاق بخاطر بی اختیاری ادرار

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 39 پست

عزیزم اینم یه بیماریه وشما خیلی بزرگش کردی 

انقدر برو دکتر تا بلاخره نتیجه بگیری یعنی چی طلاق بگیرم به خاطر یه بیماری که قابل درمانه 

احتمالا شما افتادگی مثانه داری حتما یه دکتر حاذق پیدا کن انشاله مشکلت حل میشه

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل غیرقابل حلی نیست.پیگیری کنید درست میشه.

رابطه رو قطع نکنید به هیچ عنوان.

اگه ترس از کثیف شدن هست مکان رابطه رو تغییر بدین.

مثلاً حمام

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

خب رو تختی بخر که زیرش نایلونیه روش  پارچس. الان همه حا هست. بعدشم روتختیو عوض کن . برا نمازم سجاده استفاده کن .سجاده رو هر سری جمع کن.

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

✅ برای درمان "عدم کنترل ادرار" بهترین درمان ممکن جوشونده پوست چوبی گردو هست. 

بجوشونید و یه استکان میل کنید. بدن رو تقویت میکنه و کنترل ادرار رو قوی میکنه.

🔴 اگه کسی شدیدا دچار بیماری ریزش ادرار باشه. حالا یا در دیابتی ها و یا در اوتیسمی ها

سه استکان در شبانه روز باشه. یعنی هر 8 ساعت یک استکان بخوره.

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

چه دکتری رفتی و چی گفتن که مشکلت حل نشده گفتن مشکلت چیه

دکتر اورولوژی ۳بار رفتم دارو بهم دادن خوب نشدم چند بارم زنان رفتم هرکی ی چیزی بهم میگه یکی میگه عفونت داری یکی میگه مثانه ات بیش فعاله،یکی میگه مجرات تنگ شده خودمم توش موندم هر روزم شده گریه و زاری

عزیزم اینم یه بیماریه وشما خیلی بزرگش کردی انقدر برو دکتر تا بلاخره نتیجه بگیری یعنی چی طلاق بگیرم ب ...

نه افتادگی ندارم بنظرم تنبلی گرفتم چون تو زمان مدرسه خودمو نگه می‌داشتم طلاق بیشتر بخاطر رابطه و نتونم بچه دار بشم 

حس میکنم ادرارم میریزه رو آلت همسرم بهش بیماری منتقل میکنه

مگه چه اثری از بیماری دیدی؟ در خودت و ایشون

ترکیبات ادرار اوره هست و یون های اضافی بدن و فراورده های زاید واکنش های  تجزیه ی آمینو اسیدها 

عفونتم توی مسیر اگه هست با آزمایش مشخص میشه

خیلی هم نگرانی با شامپو شستشو هفته ای یه بار خودتو بشور که پی اچ بدنت به هم نخوره  . یه شامپو زنانه. و اینکه بعدش میرید حموم اوکیه دیگه . نجس بودن به معنی کثافت بودن که نیست.  یعنی با اون تنو بدن فقط نماز نخونی‌ . برا نمازم غسل هست و سجاده.

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
نه افتادگی ندارم بنظرم تنبلی گرفتم چون تو زمان مدرسه خودمو نگه می‌داشتم طلاق بیشتر بخاطر رابطه و نتو ...

عزیزم خواهش میکنم چندتا فیلم سیستم و طرز کار بدنو ببین  حتی توی آپارات و یوتیوبم هست.

کلا ترسات به خاطر عدم شناخت بدنه

2810