2777
2789
عنوان

طلاق بخاطر بی اختیاری ادرار

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 38 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر هیچی،میترسم رو اسپرمش اثر بذاره

🥰امروز بری آناتومی بدنو فیلم ببینی . بزن گوگل فیلم ببین بدن انسانو بشناس. اسپرم سلوله جنسیه که همراهش مایعات قلیایی کننده هست  چون توی مسیرش از بیضه به بیرون چندتا غده هستن که مایعات قلیایی تولید میکنن، چون رحم اسیدیه. حتی ترشحات خانمها هم توی رابطه قلیاییه . بعد عفونت هم تابلوعه، خارش سوزش بوی بد‌. عفونت چطور وارد سلول جنسی شه. سلول جنسی همسر شما نصف دی ان ای های خودشو داره بقیشم مایعات همراه وایه حمایت اسپرمها هستن. واقعا تبارک الله به این سیستم خلقت. به عنوان عبادت امروز فیلم مستند بدنو ببین 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
2805
چجوری زندگیتو میگذرونی با وجود این مشکل؟ پوشک باید استفاده کنی؟ جایی میری مشکلی پیش نمیاد؟ کسی تا حا ...

با بدبختی و فلاکت هر روز ددر خال شست وشو هستم دستام خشک  شده  از بس شستم و سابیدم از پد یا نوار استفاده میکنم  در اون حد نیست کل لباسم خیس بشه

با بدبختی و فلاکت هر روز ددر خال شست وشو هستم دستام خشک شده از بس شستم و سابیدم از پد یا نوار استف ...

ای وای چه سخته. خب دکترا نگفتن راهش چیه؟ افتادگی نداری که با عمل درست بشه؟

ای وای چه سخته. خب دکترا نگفتن راهش چیه؟ افتادگی نداری که با عمل درست بشه؟

نه فقط بهم دارو دادن گفتن افتادگی نداری فقط تو سونو این سری مشخص شد تنگی مجرا دارم و با باقی مانده ۶۵ سی سی

نه شهرستانم حال معرفی کنید شاید ویزیتت آنلاین داشته باشن ی مشاوره ایی بگیرم بهتره

خانم دکتر بیگانه

عاالللییه

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  

من پدربزرگم بالای۸۰سالشه...

بادارو درست تو که جوونی خواهر

به شوهرتم بگو تازگیا این مشکلو پیداکردی

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰