2777
2789
عنوان

من مادر خوبی نیستم نمیتونم از بچم مراقبت کنم🫠🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 44 پست
اشکال نداره عزیزم دنیا که به آخر نرسیده بچه ها بزرگ بشن یه روز درمیون مریض میشن ببرش دکتر خوب میشه

طفلک پسرم همیشه مریضه بدنش ضعیفه 🥲 من بمیرم براش 

یک روز درمیون دکتریم و دارو می‌خوره 

طفلک پسرم همیشه مریضه بدنش ضعیفه 🥲 من بمیرم براش یک روز درمیون دکتریم و دارو می‌خوره

اشکال نداره دیگه پیش میاد فقط ب شوهرت نگی بچه خواهرات مریض بودن. ک هی غر بزنه

خدایا شکرت💓🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم نمیرم خونشون به بهنونه ای پسرم اوله درس داره نمیرسم بیام انقدردلموشکوندن .دیگه جایی برای رفتن ندارم

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
2805

نه تورو درک میکنم نه نظرات ملتو!....

چطور چیندی کنار هم به همچین نتیجه ای رسیدی!

یه سرما خوردن ارزش این حرفا و کارا رو نداره..

بعدم برا کرونا بود که ملت وقتی مریض میشدن جایی نمیرفتن..وگرنه قبلش ما که یادمون نیست کسی سرمابخوره جایی نره..الانم به روال سابق برگشته

این نشخوار فکری ها رو بزار کنار وگرنه خودت رو نابود میکنی..خدای نکرده این فشار ها و استرس ها باعث بیماری میشه 

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

حالا ایشون مادرته..اگر مادر شوهرت بود هیچ حرفی هم نمی تونستی بهش بزنی..پیش می یاد الانم فصل سرماخوردگی هست دیگه..تقصیر تو نیست..فکر کن اینایی که بچشونو مهد می گذارن دایم مریضن

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
منم نمیرم خونشون به بهنونه ای پسرم اوله درس داره نمیرسم بیام انقدردلموشکوندن .دیگه جایی برای رفتن ند ...

قبلاً میرفتم مأمن آرامشم بود ولی گاهی خیلی اذیتم می‌کنه مامانم 

همه چی هم به کتفشه الآنم بگم بچم مریض شده میخواد بگه میخواستی نیای به همین راحتی 

حالا ایشون مادرته..اگر مادر شوهرت بود هیچ حرفی هم نمی تونستی بهش بزنی..پیش می یاد الانم فصل سرماخورد ...

بچه منم دائم مریضه حالا خبر مرگم مراقبشم و هیچ جا نمی م جر خونه مادرم ولی اینا کلا همه چی به کتفشونه 

بیچاره مادر شوهرم مریض باشه اصلا نمیاد خونمون یا واقعا رعایت می‌کنه اصلا مثل مامانم بی خیال نیس

نه تورو درک میکنم نه نظرات ملتو!....چطور چیندی کنار هم به همچین نتیجه ای رسیدی!یه سرما خوردن ارزش ای ...

دقیقا این ترس ها از زمان کرونا شروع شد...اما جدا سرماخوردگی  تب بچه ها خیلی سخته..کسی که مریض،هست باید رعایت کنه..ولی درسته ارزش قهر کردن نداره به نظرم..دیگه همه فهمیدن اسی ناراحت می شه مسلما دفعه دیگه بچشون مریض باشه نمی یارن

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
نه تورو درک میکنم نه نظرات ملتو!....چطور چیندی کنار هم به همچین نتیجه ای رسیدی!یه سرما خوردن ارزش ای ...

دست خودم نیست بابت هرچیزی که به پسرم میشه آنقدر خودمو سرزنش میکنم احساس میکنم همه جا مقصر اول و آخر منم 

و بخاطر اشتباهات من بچم مریض میشه و ضعیفه

قبلاً میرفتم مأمن آرامشم بود ولی گاهی خیلی اذیتم می‌کنه مامانم همه چی هم به کتفشه الآنم بگم بچم مریض ...

عیبی نداره سعی کن دل مادرونشکونی هیچی نگو .

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
دقیقا این ترس ها از زمان کرونا شروع شد...اما جدا سرماخوردگی تب بچه ها خیلی سخته..کسی که مریض،هست با ...

جادگری من بچه هاشو برده بود پیش متخصص اطفال گفته بود بچه هات رو بفرست مهدکودک همین ارتباطه باعث میشه سیستم ایمنی شون قوی بشه اشتباه اسی همینه که بچه رو ایزوله کرده...ان شاءالله زود خوب بشه بچه 

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
بچه منم دائم مریضه حالا خبر مرگم مراقبشم و هیچ جا نمی م جر خونه مادرم ولی اینا کلا همه چی به کتفشونه ...

اتفاقیه که شده.منم هراز گاهی که می‌خوام برم خونه مامانم از مامانم یا خواهرم میپرسم که مریض نیستن که!؟اوناهم اگر کسی مریض بینشون باشه قبلش بهم خبرمیدن.اتفاقا شوهرم چندروز که نیست منم ب خاطر آزمایشات بارداری میخواستم برم خونه مامانم.بین حرفاشون متوجه شدم که مریض شدن.منم گفتم هفته بعد میام.خواهرمم اصرار داره بیاید ما خوب شدیم ولی خودم گفتم نه بعداً میام.بچه هام مریض میشه دست تنها هستم خودمم باردارم دهنمو سرویس میکنن.مستقیم نپرس که مریض هستید یانه.توی حرفاشون بالاخره متوجه میشی

نچینده🙃

استارتر حق داره

تب اصلا شوخب بردار نیس باید چندشبانه روز بالاسر بچه باشه از کتف و دست و گردن بیفته تا بچه خوب بشه

منم سر بچه اول چقدر عذاب کشیدم رفلاکسی بود فقط شیر خشک و موز میخورد اگر این دوتا رو هم پس میزد دیگه هیچی سمت دهنش نمیبرد 

خدا میدونه چقدر اطرافیان اذیت ام کردن تیکه انداختن چرا موز میده چرا کلاه سرش میزاره بچه فلانیو ببین  پشت سرم گفتن و من زبون نداشتم دقیقا شبیه استارتر 

الان کاملا برعکس شدم و سریع جواب میدم 

عیبی نداره سعی کن دل مادرونشکونی هیچی نگو .

چقد بدم میاد ازاین طرز فکر مادر فقط چون مادره بتش کردن مادره این خانم اول باعصبانیت میخواد به خواستش برسه بعد که برای بچش مشکلی پیش میاد میگه به من چه میخواستی نکنی ینی تو مقصری دقیقا طرز فکره این خانم و این عذاب وجدانه همیشگیش که داره به خاطر همین اخلاقای مادرشه که ازبچگی باهاش اینجوری رفتار کرد همه روانشناسا میگن افراده سمیو حتی اگه مادرته بنداز دور و بیشترین فاصلرو بده 

2810