2777
2789
عنوان

اگه یکی از آشناهای نزدیک همسرتون یه پست خیلی خیلی مهم داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 83 پست
چقد تنگ نظر و حسود

عاقبتشم دید

کشتنش جسدشم سوزوندن

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا ، کی ؟ همون برادرشوهرتون ؟

اره بت بزرگ رو

نمیدونی چ خدایی می‌کرد

چقدر خلاف می‌کرد و با افتخار میگفت فلان کلاه برداری رو کردم پول دادم قاضی رو خریدم تبرئه شوم

آخرین کلاه برداریش طرف کوتاه نیومد و گرفت عین سگ کشتش

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
بعد چی شد؟

وقتی ب این نتیجه رسیدم میتونم واسه خودم کسی باشم زدم بیرون

میلیاردها تومن از بساز و بفروش در اوردم قسمتیش رو کلاهبرداری کردن قسمتیش رو مهریه دادم.الان ترانزیت دارم

اقا هستم . راننده پروفایلم
چقدر ترسناک!

اینقدر شوهرم اینو میدید جو زده میشد میگفت با پول حلال آدم ب هیچ جا نمیرسه باید مث این داداشم بشیم تا پولدار بشیم

هی میگفتم صبر کن خدا نمیذاره عاقبت بخیر بشه این بشر رو، صبر کن... تهشم دید دیگه . فقط دلم برا بچه هاش‌ میسوزه خودش ک حقشه

میدونی بکارت چندتا دخترو زد و ول کرد

کارگر اومده براش کار کرده گفته حقوقمو بده گفته چ حقوقی تا تونسته هم کتکش زده خونین و مالین انداخته بودش بیرون

وقتی ب این نتیجه رسیدم میتونم واسه خودم کسی باشم زدم بیرونمیلیاردها تومن از بساز و بفروش در اوردم قس ...

اولش خوب بود بعدش بد شد، انشالله دیگه همیشه خوب باشه

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
بدیش تقصیر خودم بود.قصه مفصلی داره بخوام بگم پربازدیدترین تو سال میشهدرستش میکنم

انشالله درست میشه، ولی خوب سخت بوده نتیجه زحمات از دست بره 

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است

خخخخ ما نمونش رو داریم برای هیچ کس کاری نمیکنه میگه حق الناس هستش تا اینجا اوکی هست 

ولی جاابیش اینجاست که از همه انتظار داره در خدمتش باشند 😏

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

حقیقتا نه 

نه خودم و نه کسی رو خجالت زده نمیکنم و کسی رو هم توی منگنه قرار نمیدم که بخاطر یک نسبت کاری انجام بده 

و از همه مهمتر قطعا کاری که با وساطت فلانی و بهمانی به دست بیاد حتما باعث شده فردی شایسته و محق تر از ما به اون کار نرسه 

و حقیقتش برای خودم نفرین نمیخرم 

2810