مهسا_یقینی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2509 عنوان اگه پانیک نداری همین الان با تمام وجود خداروشکر کن 324 بازدید | 29 پست ❤️ دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️ امروز | 07:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهسا_یقینی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2509 من دوقطبی بودم الان بهترم خداروشکر عزیزدلم ❤️ دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
silver232 عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 20133 پانیک مد شدهفک کنم ۵۰ درصد جامعه به خصوص خانما تو مجازی میگن پانیک میشن! دعا میکنم مرغِ آمین بیاید و بر آرزوهایت آمین بگوید، و دلواپسی در خیالت نماند و آرام باشی چه چیزی از آرامش ناب خوشتر ؟
مهسا_یقینی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2509 پانیک مد شدهفک کنم ۵۰ درصد جامعه به خصوص خانما تو مجازی میگن پانیک میشن! خدا لعنتش کنه امیدوارم همچین نابود بشه ک اسمی ازش نمونه دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
مهسا_یقینی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2509 سلام علایمت چیه؟ سرما و لرزش بدن تپش قلب بالای ۱۲۰ تنگی نفس و ضعف و از همه مهم تر حس مرگ🥺 دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
مهسا_یقینی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2509 دارو میخوری ن عزیزم دکتر گفت خودم باید خوب کنم خودمو دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
shiva4422 عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 2176 سرما و لرزش بدن تپش قلب بالای ۱۲۰ تنگی نفس و ضعف و از همه مهم تر حس مرگ🥺 دقیقا منم اینجور شدمالبته از بعد مشکلات قلبیم و ترسیدن از قلبم
atefe_re012 عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 37 ن عزیزم دکتر گفت خودم باید خوب کنم خودمو حالا بازم دکتر با انصافی بودهکدوم ش
ssssssssiiiissssss عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 773 نه پانیک ندارم اما بیماری دیگه دارم دیسک کمر و زانوو....خدا بهت سلامتی بده عزیزم
مهسا_یقینی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2509 نه پانیک ندارم اما بیماری دیگه دارم دیسک کمر و زانوو....خدا بهت سلامتی بده عزیزم عزیزم میدونم بیماری کلا سخته بخدا درک میکنم امیدوارم سلامت باشی همیشه اما بخدا درد جسم هزاران برابر شرافت داره ب پانیک وای انگار صدبار آدم میمیره و زنده میشهخداروشکر ک نداری 🥺❤️ دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️