2777
2789
عنوان

دیگه دکتر نمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
دیگه درمان هم کنم ، فایده نداره ، همه چی رفت 🤣 پولم ، ماشینم ، جسمم ، روحم ، اعتبارم ! دوست دارم بر ...

خیلی دلم میخواد آرومت کنم ولی تو قشنگ از اونایی هستی که دلم میخواد یه دل سیر کتک بزنمشون تو الان داری تایپ میکنی یعنی سالمی مال دنیا به دست میاد و ارزش غصه خوردن نداره درد بی درمون نداری که بالاخره درست میشه یک بار حق زندگی داری میخوای تر بزنی تو این یه بار فرصتت 

خون ریزی داشت ، در تصادف سنگین و البته تکان مغزی که حواسمو تغییر کرد و چشمام ضعیف شد و بدنم هم دردنا ...

اوکی میشه این که الان تایپ میکنی یعنی مغزت داره برات کار میکنه عمده دردت از ترس و افسردگیه

چی میگی بابا همکارم 42سالگی ازدواج و 45سالگی مادرشد اینقدرم شاده ک نگو بلافاصله بعدبه دنیا اومدن بچش رفت کلی عمل زیبایی و تزریق چربی و...انجام داد عین یه جوون 20سالس البته اینم بگما مشکلات زیاد داشت بیمارم بود اما روحیشو از دست نداد

پول دوباره به دست میاد نگران اون نباش روحیشو حفظ کن همه چی اوکی میشه

راستش رو بخایید ، دلم هم نمیخاد دیگه اوکی شه ، مشکلاتی که گفتم ، واقعی بود نه روحی و افسردگی ، 

امیدوارم سالم باشه ولی زندگی این مدلی بی فایده هس

2810