2777
2789
عنوان

عکس بیبی چک هاله خیلی کمرنگ

120 بازدید | 17 پست

زیر خط t یه هالست نمی‌دونم تو عکس مشخصه یا نه ولی طوری هست که تو حالت عادی ی کوچولو با دقت نگاه کنی مشخص باشه 

ادرار صب و اول و اینام نبود همون ی رب قبلش سرویس بودم 

دلم آروم نگرفت گفتم بزنم هاله انداخت 

۱۱روز گذشته از موعد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

این بیبی چک منفیه عزیزم

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
اگه یازده روز گذشته احتمال زیاد تنبلی تخمدان هست ،اگه باردار بودین الان خط tخیلی پررنگ بود

ازمایشمم بتا ۵ روز بعد تاخیر منفی شد

ولی سابقه عقب انداختن ندارم اصلا

قبل بیبی چک یه رب شاید سرویس رفته بودم 

عذر میخام با ی ادرار خیلی رقیق هاله انداخته ممکنه به خاطر اون باشه 

چون جواب آزمایشم هم دوستان میگن که ممکنه زود انجام داده باشم 

ب خدا انگار تو جهنمم همش حس میکنم زمین و زمان دست ب دست هم میدن که من اونوقدر دیر بفهمم باردارم که نتونم کاری کنم 

باورت میشه ۳ تا بیبی چک خریدم

۳ تاشم خراب بود 

حتی خط c هم نیفتاد ازمایشمم اینطور 😭دو شبه نمیخابم از استرس 

قصد بارداری نداشتم عزیزم🫠😭نه قصدشو نه شرایطشو ممکنه مثبت باشه؟چون هاله افتاده ممکنه به خاطر رقیق ب ...

منفی

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

این بیبی چک منفیه عزیزم

تو عکس مشخص نیست عزیزم 

قشنگ ی خط محسوس افتاده زیر t

تو عکس نیفتاده 

ینی بازم منفیه با وجود هاله؟

و اینکه ادرار عذر میخام رقیق بود 

اونقدری استرس داشتم که تا صب نتونستم صب کنم یکم قبلشم سرویس رفته بودم کمرنگیش ممکنه به خاطر اون باشه؟

ازمایشمم بتا ۵ روز بعد تاخیر منفی شدولی سابقه عقب انداختن ندارم اصلاقبل بیبی چک یه رب شاید سرویس رفت ...

من تنبلی تخمدان داشتم و توی اقدام بودم چندین بار برام اتفاق افتاد حتی با۱۵روز تاخیر هم بی بی زدم خط تبخیر داشت فک میکردم مثبته.برای شما هم همینطوره نگران نباش

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تنبلی تخمدان داشتم و توی اقدام بودم چندین بار برام اتفاق افتاد حتی با۱۵روز تاخیر هم بی بی زدم خط ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم 🌹🙏 دعا کن برام چیزی نباشه 

سقط نکنم به خودش ظلم کردم

سقط کنم به خودم 😭

زعفران بخور شاید پریود شدی.

انقد تو این یه هفته زعفرون رازیانه جوشنده زرشک هر چی فک کنی خوردم دریغ از یه ذره حتی احساس پریود شدن

واسه همین تقریبا مطمئنم😭

2810