2777
2789
عنوان

تفاوت سنی شانزده سال

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 59 پست
خو پاسگاه که اینارو در نظر نمیگیره فقط میخواد آمار ازدواج و فرزندآوری بالا بره حالا به هرقیمتی که شد ...

هووووووف باش

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازدواج یک میانسال با یک نوجوان

اون به شما به چشم همسر وهمراه نگاه نمیکنه به چشم به بچه نگاه می کنه 

واین فکر توراخ زندگی اذیتت خواهد کرد چون حس می کنی قبولت نداره 

این ازدواج به نظرمن کاملا اشتباهه 

به خودت مهلت بده از سن نوجوانی که سن هیجانات هست خارج بشی 

بعدشم توخیابون یکی ببینت بگه با پدرت دیدمت بهت برنمیخوره؟ 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

2805
یعنی امکان نداره واقعا مرده دختره رو دوست داشته باشه؟

نه دوستت نداره ببین خودتم دوست داشتن اون آقا بهت ثابت نشده که دو هزار بار تاپیک زدی خودتم شک داری اگر دوست داشتنش بهت ثابت شده بود هی اینجا تاپیک نمیزدی تا درجه دوست داشتنش و بسنجی نظر سنجی کنی این آقا بیشتر انگار داره بازیت میده 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
روانشناسا گفتن و گوگل پدوفیل به شخصی میگن که بچه بازه ! یعنی به دخترای خیلی کوچیک زیر ۱۳ سال گرایش د ...

گوگل از کی منبع شده 

متاسفانه معنی و کاربرد کلمه رو میدونم 

لزوما این فرد مریض بالای چهل سال نیست و حتی میتونه یک نوجوان ۱۶ و ۱۷ ساله باشه با فاصله سنی ۵ و ۶ سال

احتمالا از طرف پدر و برادر محبت ندیدی که جذب یک نرد دو برابر سن خودت شدیر

بیشتر دنبال جلب محبت پدرانه هستی تا همراه و همسر 

بهتره حتما ب یک مشاور مراجعه کنی

فعلا امضا ندارم
بابا بیخیال دگ ۱۶ ساااال ی عمره مگ میشه اخه ۰بخدا بری پاسگاه همینو بگی یارورو حکم تیر میدن ب جرم کود ...

البته که نه... قوانین ما بیصاحاب‌تر از این حرفاست!

یک وقت دیدی خود اون پاسگاهیا هم طمع کردند به دختره!!!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
البته که نه... قوانین ما بیصاحاب‌تر از این حرفاست!یک وقت دیدی خود اون پاسگاهیا هم طمع کردند به دختره ...

خود همونام غلط کنن اینحوریام نیس بابا

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

الان عذاب بکشی و دچار بلا نشی بهتره یا بعداً هم عذاب بکشی هم شر پاگیرت بشه در این ارتباط جز شر هیچی ...

دقیقاااا... مردک بی‌شرف!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
نه دوستت نداره ببین خودتم دوست داشتن اون آقا بهت ثابت نشده که دو هزار بار تاپیک زدی خودتم شک داری اگ ...

بهم ثابت شده خیلی کارا کرده واسم 

ولی خب نمیتونم باورش کنم خیلی بلا سرم اومده ...

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A

احتمالا از طرف پدر و برادر محبت ندیدی که جذب یک نرد دو برابر سن خودت شدیربیشتر دنبال جلب محبت پدرانه ...

شاید حق با شماست اره محبتی از بابام ندیدم فوت کرده !

و محبت پدرانه که گفتین اره اون شخص دقیقا همینطوره همچین حس محبت و امنیتی میده .

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A

شما قطعا امضاتم منظورت اونه ببین خاهر گلم نذار ازت سو استفاده کنه قطعا خانواده تو تورو ب اون نمیدن چ ...

کاری به استارتر ندارم 

من به شخصه دیدم خانواده مخالفت کردن دختر خانم سیزده ساله با مردی همین مادرش و چه بسا بیشتر فرار کرد و فاصله حدودا ۲۰ سال یا بیشتر داشتن 

و اخر هم اون دختر خانم با چند تا فرزند کارش به طلاق کشید و دختر خودش هم داره قربانی تربیت و تصمیمات غلط مادرش میشه

کاری به استارتر ندارم من به شخصه دیدم خانواده مخالفت کردن دختر خانم سیزده ساله با مردی همین مادرش و ...

معلومه که از بنیاد غلطه اینجور ازدواجها... ولی کو عقل؟!

[QUOTE=361431643]شاید حق با شماست اره محبتی از بابام ندیدم فوت کرده ! و محبت پدرانه که گفتین اره اون شخص دقیقا در در سن حساسی هستی و کمی تحت تاثیر جو حتما به یک مشاور سر بزن 

2810