2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم ولی باردارم

185 بازدید | 24 پست

شوهرم قبل بارداریم یگسال پیش خیانت خیلی بدی کرد بهم جلو چشمم علنا رسما منو نمیخواست و جالبیش اینه یکی از دخترای فاملیمون که باهاش داعم در اراتباط بودیمو میخواست اونموقع طلاق نگرفتم واقعیتش خونوادمم اصلا حمایت نکردن از بچگی زود شوهر دادن ازم خلاص شن فقط کلی هزینه میکنن ک من زندگی کنم و جدانشم ولی هیچ هزینه و حمایتی نمیکنن ک جداشم 

خلاصه برگشتم به شوهرم باوجود تمام اینکارا خیانتا وکتکایی ک تو عقد بهم میزد و بخشیده بودم اما بعد عروسی این کاری ک خیانتی که با دختر خالم کردو نتونستم ببشخم ورابطشون خیلی عمقی وعاشقانه بود 

ولی شدنی نبود 

من بازم خواستم زندگی کنم الان یکسال گذشته نمیتونم یادم بره و اینکه اونزمان منو نمیخواست علنا یادم میفته ناخواسته باردار شدم نزاشتن سقط کنم الان خیلی تحملش سخته میخوام جداشم بچرو ببمارستان بدم بهش و اصلا تورویه بچه نگا نکنم که بعدا دلم تنگ شه جداشم برم سر به بیابون بزارم 

بچه چه گناهی کرده جداشو ولی بچه رم بزرگ کن بچه به مادر نیاز داره یه بابای خیانتکار به چه درد میخوره

وقتی خودم هیچ پشتوانه و حمایتی ندارم و حتی تو خونشون راهم نمیدن خانوادم بچرو کجا ببرم شرایطش پیش اینا باشه خیلی بهتره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
وقتی خودم هیچ پشتوانه و حمایتی ندارم و حتی تو خونشون راهم نمیدن خانوادم بچرو کجا ببرم شرایطش پیش این ...

به نظرم طلاق نگیر به شوهرتم کار نداشته باش بزار هر کار میخپاد بکنه تا حداقل هفت سالگی کنارش باش 

اون بچه ناخاسته یا خواسته 

اومده

حالا ممکنه با قدم خیرش همه چی درست بشه ایشالا

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
به نظرم طلاق نگیر به شوهرتم کار نداشته باش بزار هر کار میخپاد بکنه تا حداقل هفت سالگی کنارش باش

یکسال گذشته از خیانتش اینش سخته ک جلو چشمام با همدیگه میگفتن میخندیدن صمیمیت بیش از اندازه داشتن شوهرمو کشوندم کنار گریه کردم تو حمع گفتم نکن منو پس زد 

ایناش سخته اگه غریبه بود یادم نمیموند 

الان از خواب پریدم بخاطر غصه های همونموقع

طلاق نگیرم سخته بگیرم بدتره اخه پولی هم نداره ک بخوام ازش بگیرم و به کاری بزنم مستقل شم بعد جداشم حقوقش زیره ۱۰ تومنه 

از اونورم خانوادم راهم نمیدن 

به فکر این بودم برم پانسیونی جایی زندگی کنم تنها زایمانم کم مونده باید تصمیم بگیرم چون بچرو ببینم تا اخر عمر چهرش یادم میمونه 

اون بچه ناخاسته یا خواسته اومدهحالا ممکنه با قدم خیرش همه چی درست بشه ایشالا

چیزی ک درست نمیشه چطور بشه دیگه همه چی خراب شده من حتی انقد سختی کشیدم فقط میگم کاشکی یه اتفاق بیوفته که فراموشی بگیرم ینی هر روزه خدا یادشون میفتم 

خودت محبت خونواده ندیدی 

میدونی ینی چی 

ینی بچتم باید مث خودت بزرگ بشه حتی بدتر؟  

خدایا شکرت 

چی بگم والا 

ولی اگ شوهرت ادم شده بیخیال شو 

درسته سخته ولی اگ میتونی جداشی بچتم بزرگ کنی خودت یا علی در غیر این صورت.... 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
خودت محبت خونواده ندیدی میدونی ینی چی ینی بچتم باید مث خودت بزرگ بشه حتی بدتر؟ خدایا شکرت چی بگم وا ...

من محبته هیچکدومو ندیدم 

شوهرم درسته واسه زندگی بامن خوب نبود 

اما بچشو خیلی دوسداره مطمعنم خیلی حامیشه از الان  خیلی ذوق داره واسش  میدونم جای خالیه منو اصلا حس نمیکنه... 

اعتماد ب نفست رو از دست دادی

یه ذره قوی باش

هر سنگ دلی هم باشه باوجود بچه

فرق میکنه برمیگرده به زندگی بنظرم

صبور باش

یه کاربر گفت سخته

منم قبول دارم

ولی بدون روزهای سخت همیشه تموم میشه

زود داری تسلیم میشی

این زندگی برای شماست درستش کن

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
اگه رفت دختر خالتو آورد چی؟سختت نیست اون آشغال به بچت دست بزنه و بزرگش کنه

وقتی این قضیه اشکار شد از ترسه ابروشون سریع دختررو شوهر دادن هر اتفاقی هم ک بیفته خانواده دختره نمیزارن اینا به هم برسن حتی اگ جداشه از شوهرش خونم بیفته بابایه دختره نمیزاره بیاد با شوهره من 

اصلا بخاطر همین شوهرم همونوقت قدم برنداشت فهمید شدنی نیست ولی رویایی فکر میکردن پیشه خودشون خیلی عاشق بودن وجسور با اینکه من فهمیده بودم منو هیچ حساب میکردن تو جمع 

2810