2777
2789
عنوان

متأهلا میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 44 پست

ما رسم خاصی نداشتیم

کل جهیزیه به جز لوازم صوتی و جاکفشی وساعت و فرشا،با من بود

همسر برادرم لر هستن و رسم داشتن که کل جهیزیه بجز ظرف و ظروف و ماکروفر و ماشین لباسشویی، با برادرم بود

ایشالا تو این شرایط همه کنار همدیگه باشن

اگه وضعشون مناسبه خیلی در بند رسم و رسوم نباشن و طرف مقابلشون رو درک کنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منو همسرم و خانواده هامون هر چقد تونستیم گذاشتیم روی هم همه رو هم زدیم به یه کارت حتی گردش حسابم نگرفتیم ببینیم کی کمتر زده کی بیشتر فقط موجودی گرفتیم و رفتیم خرید اگه چیزی ام کم اومد به مرور خریدیم

اینطوری هیچ خونواده ای ام سرش پایین نبو‌د ولی ما دوست بودیم چند سال شما اگه سنتی ازدواج میکنید فرق داره

ما رسم خاصی نداشتیمکل جهیزیه به جز لوازم صوتی و جاکفشی وساعت و فرشا،با من بودهمسر برادرم لر هستن و ر ...

دقیقاااا

بعد سوالم دقیقا اینه که تو همچین شرایطی با توجه به رسوم دختر رفتار میکنن یا پسر؟خیلی برام سواله!

مثلا رسم ما اینه که دختر جهاز هیچییییی نمی‌بره. اگر هم چیزی ببره کادوییه که اصن اجباری نیست.. و رسم طرفم اینه کلااا جهاز با دختر باشه. میترسم اختلاف پیش بیاد

2805
دیگه چیز خاص و گرونی نمیمونه که نه؟به جز همون ماشین لباسشویی..بقیش ظرف و دکوری و ایناست دیگه..یه سرو ...

گرونا لوازم برقی و ظرف و ظروف و اینچیزاست و رختخواب و پتو و ازین قبیل  .حالا باید ببینن مثلا خونه داماد اجاق گاز داره یا نه دختر باید اجاق گرونی بگیره یا نه یا کولر مثلا 

الان تو رسم ما حتی بعضی پدرا به دخترا تو جهیزیه کولر هم میدن 

آها راستی برا خواهرم تمام پرده های خونه دامادو مادر داماد خرید .خانواده من نگرفتن 

دقیقاااابعد سوالم دقیقا اینه که تو همچین شرایطی با توجه به رسوم دختر رفتار میکنن یا پسر؟خیلی برام سو ...

نه اینوری نه اونوری دیگه شما میگی هیچی اونا میگن همه چی پس میشه نصف نصف هزینه همه چیو در بیارید جمع ببنید نصفشو ایشون بدن نصفشو شما

منو همسرم و خانواده هامون هر چقد تونستیم گذاشتیم روی هم همه رو هم زدیم به یه کارت حتی گردش حسابم نگر ...

چقددددددد قشنگگگگگگ...

خب ما هنوز به مرحله ازدواح نرسیدیم ولی تاجایی که متوجه شدم رسم ما اینه که دختر اندازه یه قاشقم جهاز نمی‌بره مگر اینکه پدر دختر یه تیکه کادویی بده که اصلا اجباری نیست. و البته رسم مون مهریه ی سنگین هم نیست دیگه سنگین سنگین اش ۱۰۰ تا سکه. و رسم طرفم اینه که کلاااا دختر جهاز بده.. میترسم اختلاف پیش بیاد.. 

اهل کجایید؟

مشهد 

البته مشهد مدل مختلف دیدم مثلا دوستام میگن پسر خونه بیاره جهیزیه کامل با دختره

همه جا متغیر داره

یا اگه توان پسر نبود ۳ تیکه بیشتر نمیگیرن 

تو خانواده ما  یک رسم دیگه هم هست فرش جزو تیکه ها حساب نمیشه دختر یکی میخره پسر یکی 

گرونا لوازم برقی و ظرف و ظروف و اینچیزاست و رختخواب و پتو و ازین قبیل .حالا باید ببینن مثلا خونه دا ...

نه اجاق گاز و کولر و بازی فک نکنم تا موقعی که من بخوام ازدواج کنم دیگه بخوان بدن اون موقع که دیگه همه خونه ها دارن اینارو حتما 

دقیقاااابعد سوالم دقیقا اینه که تو همچین شرایطی با توجه به رسوم دختر رفتار میکنن یا پسر؟خیلی برام سو ...

این یه توافق هستش

بهتره شرایط همدیگه رو ببینید نه رسم و رسوم رو

قرار نیست تو این وضع اقتصادی به کسی فشار بیاد

یا همه ی بارا رو دوش یک نفر باشه

خودتون دوتا اول با هم صحبت کنید و با توجه به شرایطتون باهم کنار بیاید

چقددددددد قشنگگگگگگ...خب ما هنوز به مرحله ازدواح نرسیدیم ولی تاجایی که متوجه شدم رسم ما اینه که دختر ...

نترس عزیزم اگر باهم دوستید بین خودتون حلش کنید هر کس به خانواده خودش اطلاع بده الان شرایط اقتصادی واقعا مثل قدیم نیست و همه باید دست به دست هم بدن تا یه زندگی ساده شکل بگیره ایشالا که مشکلی پیش نمیاد

نه اجاق گاز و کولر و بازی فک نکنم تا موقعی که من بخوام ازدواج کنم دیگه بخوان بدن اون موقع که دیگه هم ...

راستی سرویس خواب و مبل و وسایل چوبی هم الان خیلی گرون شده خواستم تو همون کامنت قبلیم ویرایش کنم که میگه شما مجوز درج لینک ندارید

نترس عزیزم اگر باهم دوستید بین خودتون حلش کنید هر کس به خانواده خودش اطلاع بده الان شرایط اقتصادی وا ...

قربونت عزیزم اخه قضیه اینه که بابای من اگه توان خرید کل جهیزیه رو هم داشته باشه یکم آدم سختگیریه و اینا.. واسه همین گفتم مرسی بازم

2810