2777
2789
عنوان

دلم واسه خودم میسوزه🥀اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 43 پست

بابا چقدر خودتو ذلیل کردی خوب یذره غرور داشته باش

با این طرز حرف زدن تو بابا حق داشته خودشو اینجوری بگیره

فکر کرده چه عنی هست که دومی نداره

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤦🏻‍♀️🤕چه میدونستم اولین تجربه ام بود

قربونت برم

خیلی سخته درکت میکنم

منم دوسال با یکی بودم که خیلی همو دوس داشتیم اما خب نشد به هم برسیم

تو سنتم کمه هنوز خیلی موقعیتا داری

ترس من همیشه از این بود ک یه روزی بشی غریبه ترین کسی که همه چیزشو میدونم... 
عزیزم لطفا حتی اگه از دلتنگی تیکه پاره هم شدی دور کسی که بهت همچین توهینایی کردرو خط بکش😑😐😐😐

این تازه توهین های خوبشه.بلاهایی سرم آورده حرفایی زده آبرویی از من برده که دشمن سر دشمن نمیاره

2805
توروخدااااا عکسشو بذار بیینم این بی ادبه عنتز کیه ک خودتم میکشی براش

قیافه و تیپ خاصی نداره معمولی رو به پایینه عکس ازش ندارم خانوادم فهمیدن گوشیمو فلش کردم . 

بابا چقدر خودتو ذلیل کردی خوب یذره غرور داشته باشبا این طرز حرف زدن تو بابا حق داشته خودشو اینجوری ب ...

🥲🤦🏻‍♀️هیچ دختری مثل من احمق نیست میگم چون یه روز خوب بوده چون اونم یه زمانی واسم تلاش می‌کرده منم باید تلاش کنم

این تازه توهین های خوبشه.بلاهایی سرم آورده حرفایی زده آبرویی از من برده که دشمن سر دشمن نمیاره

میخوای ایتا یا تلگرام با هم حرف بزنیم؟

اگه دوس داشتی آیدیمو بدم حرف بزنیم راجبش

هیچ وقت نذار پسری بهت بی احترامی کنه ما باید پیش خدا جواب بدیم چون خدا دخترا رو خیلی ارزشمند آفریده

دیگه کار از کار گذشته دختر باغروری بودم که به هیچکس باج نمی‌دادم همیشه سربلند بودم الان بلایی سرم آورده که روم نمیشه از خونه بیرون برم هیچکس دیگه واسه من ارزشی قائل نیست نه خانوادم نه خدا😔🥀

همه ی متن تقریبی رو خوندم و به ظاهر یکم عادی بود که ناگهان چشمم به خط دوم افتاد پسر اورده خونه به چشمم شک کردم و دوباره خوندم 

شاید اگر دلتنگ یک ادم خیانتکار و دخترباز بودی کمی قابل تحمل بود ولی نمیفهمم چطور دلتنگ معذرت میخوام یک انسان نمای کثافت و لوا ط کار هستی 

چطور فیلمش رو دیدی و باهاش قطع ارتباط نکردی و چطور با اینکه قطع ارتباط نکردی با فرد دیگری وارد رابطه شدی  

کلا تاپیک عجیبه این موقع ها اکثر خانم ها خوابن و مریض ها بیدار

دیگه کار از کار گذشته دختر باغروری بودم که به هیچکس باج نمی‌دادم همیشه سربلند بودم الان بلایی سرم آو ...

دخترم آروم باش خدا بزرگه فقط وفقط وفقط قدر خودتو بدون از تنهایی زیاد به پسرا پناه نبر ان شاالله خدا کمک کنه ازدواج خوبی داشته باشی

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

توروقران این عنترو ول کن دیگه

😭آخه زورم داره خانوادم می‌دونن همه عالم و آدم می‌دونن باعث شد بی ارزش بشم خودش به زندگیش ادامه بده بدون اینکه یک ذره آسیب ببینه ولی من باید سرم بی کلاه بمونه و تاوان پس بدم

آیدی ایتا بده اونجا حرف بزنیممرسی مهربون😔🥀

اینجا نمیتونم بدم 

درخواست دوستی میدم قبول کن اونجا پیام بدم

2810