2777
2789
باید کمی تجربه کسب کنهبا چهارصد تو این اوضاع نمیتونه کسب بازار کنهبنظرم اول بره جایی مهارت کسب کنه

ممنون ،نمی ره می گه شما پول بدید مهارت نمی خواد من خودم همه فن حریفم 😥🥴

بعضی مواقع بعد طلاقت متوجه میشی طرفت چ هیولایی بوده این میسوزونه

کاش قبل عقد آدم خیلی دقیق میتونست طرفشو بشناسه

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
شماهم مثل من؟؟

نه خوشبختانه

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

شهر ما گاو داری زیاده ،برای گاو داری هم خوبه این کار

گاو داریای بزرگ خرید عمده میکنن.ولی دامدارای بومی خریدای خورده میکنن.

اگه بتونه با مخ مشتریا بازی کنه و اونا رو تشویق به پرورش طیور کنه تو کارش موفق میشه

اون با پرورش دهنده ها هم برای خرید و فروش محصولاتشون همکاری میکنه.تا بتونه توجوهشونو به این فروشگاه جلب کنه

تو بازار امروز گرگ بازارهکسی تو فامیل نیست ک بتونه بره باهاش

چرا اقوامم همه بازارین ولی دلم نمی خواد با فامیل طرف بشیم،    همین دیگه چون ساده هست فکر می کنه پول دراوردن راحته 😞

2810