2777
2789
پیش کی میمونه دخترت؟وقتی شما تو جاده ای اصلا چرا طلاق گرفتین چرا پولاتون رفت تو ملک

وقتی نیستم مادرم الان ک خونم خودم

یه قدم بزرگ میخواستم بردارم

تو همین دو ماهه میدونی چقد بساز و بفروش ضرر کرده بخاطر دلار

اقا هستم . راننده پروفایلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمی دونم این خانمای نی نی سایت چرا گارد می گیرن این اقا اومده داره از شغل و در امدش میگه مگه بده ،کاش تو این مدل تا پیک ها اقایون بیشتر شرکت می کردن به خاطر تجربه بهتر وبیشتر 

2805
طلاق

اشتی کنین دنیا دوروزه

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

همسرم تحلیلگر طلا و سهامهحدودا ۵۵ تومن

چه خوب پس می دونه کی طلا گرون می شه کی ارزون هیچ وقت تا حالا ضرر نکردیداز خریدو فروش طلا ،شوهرت نمی دونه طلا تا کی قراره بره بالا 😕

عکس پروفایلت چقدرخشگله

ممنون عزیزم 

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

عجب اینجاها جواب نمیده

اونجاها کجاست؟

تو شمال دامدار زیاده

الانم که اکثر مردم رفتن سراغ پرورش مرغ و غازو اردک محلی

شوهرم هم اطلاعاتش خوبه و هم چون تازه شروع کرده سود کمتری میگیره.سال بعد درآمدش سه برابر میشه ایشالا

2810