2777
2789
عنوان

حسادت به نامزد سابق شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 23 پست
واقعا اونقدی ک من به زن قبلیش فک میکنم شوهرم فک نمیکنه بنظرم... طلا و اینا ذهنیتم اینه ک هدیه س و اگ ...

الان نه عزیزم اوایل ازدواج باید خانواده مشخص میکردن ما رسم داریم فلان قدر طلا بدیم و مراسم اینا هم می‌خوایم

قشنگم اینو کلی میگم ولی واقعیت اینه آدما برای چیزای ک بیشتر هزینه میکنن بیشتر قدر میدونن حتی خودع ما تویی زندگی روز مره ماشینی رو ک سیصد میلیون خریدیم بیشتر دوست داریم یه اونی ک یه میلیارد گرفتیم 

شاید مثال درست دور از ادبی باشه ولی واقعیت اینه عزیزم

اینارو نمیگم ک بخای حسرت اون موقع رو بخوری میگم که به خودت بیای ارزش خودتو ببری بالا و حفظ کنی آنقدر فکر نکنی از اون دختر کمتری تو اگه خودت بخوایی میتونی بهترین باشی 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
خیلی خیلی غم داشت تاپیکت🥲فدات شمبه خاطر بچت بلند شوخودتو سرپا کن و به خودت و زندگیت برس۷ سال مدت کم ...

با چیزایی ک دیدم دیگه نمیتونم دوسش داشته باشم اونم اصلا بهم توجهی نداره و بعد بدنیا اومدن بچه حتی جدا میخابیم...

بچه بغل من تو تخت و اونم تو هال!! قرار بود عروسی بگیریم بعد عید ولی کسی عروسی میگیره ک عاشق باشه دیگه انگیزه یی برا جشن ندارم

فقط میخام شغل خودمو داشته باشم و وابسته نباشم بهش و عشقم پسرم باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امکان مشاوره رفتن داری؟شاید بتونه کمکت کنهشاید به خاطر زایمان حساس شدی چون اشاره کردی اوایل اشنایی ب ...

تو بارداریمم همش دنبال کارآگاه بازی بودم ک ببینم زن قبلیش چجوری بوده و باهم چطور بودن.

این روزا دارم ب مشاوره فک میکنم ولی فک نکنم کاری بتونن برام انجام بدن جز اینکه صحبتامو بشنون فقط

با چیزایی ک دیدم دیگه نمیتونم دوسش داشته باشم اونم اصلا بهم توجهی نداره و بعد بدنیا اومدن بچه حتی جد ...

عزیزممم🥲🥲اره در مرحله ی اول رو خودت کار کن

بعد اگه تونستی و راه داشت زندگی و رابطت رو با شوهرت

عزیزم بخاطر خودت به خودت برس و شاد زندگی کن دنیا انقدری ارزش نداره ک سخت بگیری لذت ببر از زندگیت وقت ...

واقعا انقد انرژی ندارم ب خودم برسم و شاد باشم از خودم متنفرم . قبلا توی جمع حتی نمیتونم اشکامو کنترل کنم نمیخام کسی بفهمه تو دلم چخبره.

افسردگی حاد گرفتم فک کنم کاش ب ی روانشناس ایمان داشتم ک میتونه روحمو درمان کنه ولی بنظرم اونا فقط منتظرن ۴۵ دقیقه شون تموم شه تا پولشونو بگیرن

حتی نمیتونم قرص بخورم بخاطر شیردهی

عزیزززززمممممم منم همسر دوم هستم اپن موقع ها با اون همش مسافرت شمال فلا این ور اون ور یبار ما  ی جایی رفته بودیم یک ساعت با خونمون فاصله داره گفت قدیما همیشه میومدیم اینجا گفتم با زن سابقت گفت نه اون مگه اینجور جاها میومد همش می‌رفتیم شمال من همونجا قلبم شکست چیزی نگفتم چون ما اون موقع حتی تا اصفهان هم نرفته بودیم خلاصه زنشو همیشه میبرد دوره آرایشگری تهران سالن بزرگ تو شهرشون براش زد هعی خواهر همسر سابقش از من خوشگلتره وای من بمیرمم این حرف شوهرمو فراموش نمیکنم سرم بخوره به سنگ آخرت فراموشم نمیشه گفتم بریم کفش و صندل برام بخر گفت اسم زن سابقش و آورد کلی دمپایی های خوشگل داره ک تو خونه بابا ایناست برات بیارم 😔😔 قلبمممممم شکستتتتت یعنی صدای فریاد ❗ قلبم تا آسمون رفت هنوز هم وسیله های زن سابقشو میاره مثل میز اینا انقد نمیخره ک آخرش بیاره خلاصه  من میدونم شوهرم از زن سابقش بدش میاد چون خود شوهرم ازش جدا شده کلا همه جا بلاکه اما خب خیلی کارا برای اون کرده سال ۹۸جدا شدن اون موقع ارزونی هم بود منم همش در حال مقایسه کردن بودم اما الان خوب شدم شوهرمم بنده خدا برام زحمت می‌کشه خب گرونی هم هست 

عزیزززززمممممم منم همسر دوم هستم اپن موقع ها با اون همش مسافرت شمال فلا این ور اون ور یبار ما ی جای ...

بازم خوبه میدونی ک دیگه دوسش نداره... شوهر من اصلا از خاطراتش تعریف نکرده ولی حس میکنم هنوز بهش فک میکنه و دوسش داره و این واقعا دردناکه چون طلاق از طرف زنش بوده و شوهرم تا آخرین لحظه تلاش میکرد نظرشو عوض کنه و نگهش داره ک طلاقشون ۳ سال طول کشید.

واقعا از ازدواجم پشیمونم. مجرد بودن بهتر از زندگی با کسیه ک قلبش مال یکی دیگس 

بعضی وقتا ام دلم برا شوهرم میسوزه... زن قبلیش ک نمیدونم دوسش داشت یا ن . بهرحال تنهاش گذاشت و جدا شد احتمالا دوسش نداش... و منم ک الان زنشم نمیتونم دوسش داشته باشم. دلم برای خودمم میسوزه ک هیچ وقت عشق و تجربه نکردم