2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

ورزش زیاد ادمو ار افسردگی بیرون میاره از لحاظ علمی هم ثابت شده

با ادمای زیادی حرف بزنه)البته مورد اعتماد)

و این که خودشو بپذیره و حرف کسی هم براش ذره ای مهم نباشه و فقط رو یه هدف تمرکز کنه

اینا برا خودم جواب داد

براش قرص استیل سیستئین بخر بعد صبحانه بده بخوره ارزونه بعد شب قبل خواب منیزیم بده بهش اولترا لیکوپن هم دوپامین زاس یکم‌گرونه بخر بخوره حتما از لحاظ کمخونی هم بررسی بشه چون کمخونی باعث کمبود دوپامین میشه 

براش قرص استیل سیستئین بخر بعد صبحانه بده بخوره ارزونه بعد شب قبل خواب منیزیم بده بهش اولترا لیکوپن ...

کم خونی داره

قرص میخوره قرصای اعصاب ولی باید کم کنه نساخت بهش

این قرص ک میگین چیه عوارض نداره؟

کم خونی دارهقرص میخوره قرصای اعصاب ولی باید کم کنه نساخت بهشاین قرص ک میگین چیه عوارض نداره؟

قرصای اعصاب سروتونین زیاد میکنن دوپامین کم میشه نه عوارض نداره باردار یا شیرده اکه هست نبابد بخوره دیابتتم نبابد بخوره

مرسی گفتی براش میخرمسنش کمه ۱۹اشکال نداره بخوره؟

خواهش میکنم نه من خودمم دارم میخورم فقط استیل سیستئین ممکنه فشارو کم کنه با او ار اس باید خپرد اگه فشار کم بود یه چیزیم علت پرخاش وافسردگی پرولاکتین بالاس اکه میتونه ازمایش بده اگرم نه اولترا لیکوپن خوبش میکنه