2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین یه خاطره بگم بهتون از یه زن فتنه

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 19 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونواده قابلی نبودن.. تو فامیلامون از اینا داریم.. یع عمر طرف مقابلو با نفهمی خودشون دق میدن. مثال ا ...

اینا یه دوست خانوادگی داشتن ک این خانم دوست من هم بود روزیکع می‌فهمید ازم خواستگاری کردن به شدت حسادت کرد چون خواهرش رو برا این در نظر داشت..تااینکع من کم کم به خاطر بی ادبی این خانواده ناراحت شدم و واکنش نشون دادم میدان افتاد دست این خانم با دو بهم زنی کلا باعث قطع رابطه شد من همش به این فکر میکنم خانواده شوهر جدا...چرا این خانم باید انقد اختیار میدادن ک بیاد تو رابطه من دخالت کنه ؟ اون یه غریبه بود ک فقط دوست بود شاید با خانواده اونا صمیمی بود ولی دلیل نمیشد بیاد رابطه من رو تحلیل کنه ۹۰ درصد سر همین خانم تموم شد چون خواهرش رو میخواست با اینا اوکی کنه 

2805
اینا یه دوست خانوادگی داشتن ک این خانم دوست من هم بود روزیکع می‌فهمید ازم خواستگاری کردن به شدت حساد ...

همون اول متوجع منظورتون شدم .. وقتی لقمع بزرگ باشی برای خوردن مطمئنا شما رو خورد میکنن پس شما باید قوانینی برای خودت داشتع باشین ک خودتون در اولویت باشین. جایی ک برای شما ارزش قائل نمیشن خودتون کوچیک نکنین. شما بزرگ هستین و دل اینجور افراد اینقدر گنجایش قلب و فکر شما رو ندارع. از کنار این افراد سطح پایین باید بگذری و بزاریشون پشت سرتون..دقیقا ب جایی ک تعلق دارن " پشت سر " 😊

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست