2777
2789
عنوان

غیبت کردن پشت سر آدما چه حسی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 33 پست
با کسی اصلا حرف نمی‌زنم چون از این کار تنفر دارم ولی دلمو خیلی شکونده چون کم براش کار انجام ندادم

رابطه ات رو کم کن

در حد چند ماه یه بار اونم نه دیدار خصوصی،زنگ و پیام هم کلا حذف

من اینکارو کردم جواب داد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بعضی از آدمها متاسفانه از این عادات بد دارن 

کاریش هم نمی‌تونیم کنیم 

تنها راه بی تفاوتی 

من خودم دارم از این آدمها 

حتی زمانی که خونه م بوده و عزت و احترامش کردم 

رفته پشت سرم چیزی گفته 

بعد هم انکار می‌کنه 

خیلی راحت هم دست می‌زاره رو قرآن قسم دروغ میخوره 

منم رها کردم 

گذاشتم تو عالم پوچ خودش بمونه 

گناهان منم صاحب میشه بالاخره 

ما تو گویش خودم یه ضرب المثل داریم که معنیش میشه 

کم گویی جان پر گویی را گرفت

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته. اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم، یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

بستن

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
2805

این امضای یه کاربر بود

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
این کلا به کاراش ادامه میده و دوستای مشترکی داریم ولی اونا لو نمیدن این حرف میزنم من از رفتارها متوج ...

بی محلش کن

این دوستت نیست ، هیچوقت نبوده

ترس من همیشه از این بود ک یه روزی بشی غریبه ترین کسی که همه چیزشو میدونم... 

با اونى كه به گوشت ميرسونه قطع رابطه كن 

مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد.                                                         حكايت بعضى آدماس🤦🏻‍♀️
رابطه ات رو کم کندر حد چند ماه یه بار اونم نه دیدار خصوصی،زنگ و پیام هم کلا حذفمن اینکارو کردم جواب ...

از وقتی تهمت زد که پشتش حرف زدم دیگه نه بهش زنگ زدم و نه پیام دادم 

سر این رفتار من ازدواجم بهم خورد و بدترین ضربه رو خوردم عزیزم و کاری هم نتونستم بکنم..این خانم دوست خانوادگی خواستگار من بود و خودشو هم دوست من نشون میداد و جالب بود که پیش خانواده خواستگارم دل به دل غیبت عاشون میداد و بدگویی من رو میکرد و اینطرف هم خودشو دوست من نشون میداد یکی دوبار هم حرف اونا رو به من انتقال داد من بزرگترین اشتباهم این بود ک با خواستگارم این موضوع رو مطرح نکردم و همین هم باعث شد ک نقشه های این خانم برا دو بهم زنی کاملا بگیره و در نهایت من حذف بشم من شکستم ضربه خوردم می‌خوام بگم خودتو دوس داشته باش و خیلی محکم باهاش قطع رابطه کن و با اون افرادی ک بد تورو گفته خوب باش 

عزیزم بعضی از آدمها متاسفانه از این عادات بد دارن کاریش هم نمی‌تونیم کنیم تنها راه بی تفاوتی من خودم ...

این دوست جایی رو نداشت من راهش دادم نه منتی هست نه چیزی وسایلشو گذاشت خونه م کلید هم داره ولی قلبم واقعا آتیش گرفت 

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گنا ...

این متن زیبای شما رو خوندم و لذت بردم ولی ایشون پشت سر من صحبت میکنند چه رفتاری نشون بدم 

با اونى كه به گوشت ميرسونه قطع رابطه كن

آخه اون قصدش این بود که ببینه من پشتش حرف زدم یا نه ولی نمی‌خواست اونو تخریب کنه فقط از من ناراحت شده بود که منم بهش گفتم من حرفی نزدم 

2810