2777
2789
عنوان

غیبت کردن پشت سر آدما چه حسی داره

183 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها 

یه راهنمایی میخواستم 

وقتی یکی مدام پشت سرتون حرف میزنه و باهاتون هم صمیمی هست و شما با رفتار دیگران متوجه میشید که این آدم پشت سرتون حرف زده چیکار میکنید؟

اگر هم بخواهید بهش بگید طلبکار میشه 

لطفا راهنماییم کنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

من خودم اینطوری واسم پیش اومده ناخودآگاه سگ محلش کردم انقد که دیگه خودش گذاشته رفته

ازمم پرسید که چته قیافه میگیری

خیلی واضح گفتم فلان جا و فلان موقع فلان حرفو پشت من زدی اونم ب خودش نگرفت

منم دیگه محلش ندادم خودش رفت

ترس من همیشه از این بود ک یه روزی بشی غریبه ترین کسی که همه چیزشو میدونم... 

خیلی سخته نمیدونم چی بگم!بنظرم به همونایی که بهت میرسونن که غیبتت میکنه بگو بهش بگن تکرار نکنه وگرنه باهاش برخورد میکنی،تاپیک آخر منم بخون یکی پشت سرم بد گفته منم نمیدونم چه عکس العملی نشون بدم راهنماییم کن

من خودم اینطوری واسم پیش اومده ناخودآگاه سگ محلش کردم انقد که دیگه خودش گذاشته رفتهازمم پرسید که چته ...

این کلا به کاراش ادامه میده و دوستای مشترکی داریم ولی اونا لو نمیدن این حرف میزنم من از رفتارها متوجه میشم 

بهش نگوولی رابطه اتو باهاش کم کندر مورد این آدم هم به هیچ وجه با کسی حرف نزنکاری که من در مورد یه شخ ...

با کسی اصلا حرف نمی‌زنم چون از این کار تنفر دارم ولی دلمو خیلی شکونده چون کم براش کار انجام ندادم 

2810