2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اول اینکه بگم مجبور نیستی هر شبشو بری .واقعا حرصم میگیره.به درک که ناراحت میشن دوما لازم نیس چهارده ...

با همه حرفات موافقم

ولی کت شلوار اخع برا عروسی؟؟

مگه میره عید دیدنی

عروسی باید پیراهنی دامنی بپوشی کمی مجلسی باشی خانومانه باشی

نه مثل تیپ عید دیدنی که

شلوارو که همیشه میپوشیم دیگه تو عروسی جای کت شلوار نیست

❤Che khobe ke daramet

چه مسخره

خدایا خودت میدونی فاطیما چقد تنهاست چقد کمبود داره فقط زندست خدایا من همه جا همش ازت کمک میخوام تو دفترام‌ شعرام‌ بیوگرافی‌هام‌ دلم خدایا حتی بهت تکست میدم صفحه گوشیم روشن میذارم ببینی ببخشید که اعتقادم ضعیف ولی تو بزرگیت بهم نشون بده کمکم کن خدای من جز تو کسی ندارم پشتم باش فراموشم نکن خدای من منم گناه دارم خستم منتظرمعجزتم با گریه دارم تایپ میکنم خدایا دورم شلوغ ولی از همه تنهاترم خدایا میخوام همه جا از تو پرباشه که کمتر حس بی کسی کنم خودت کس و کارم باش 

خب تو این هفت روز میخوان چیکار کنند آخه 🤣🫥💔

ب احتمال زیاد ی روز رقص پا

ی روز رقص دست

ی روز رقص کمر 

ی روز رقص عروس با خانواده ی خودش

ی روز رقص عروس با خانواده ی داماد

ی روز رقص داماد با خانواده ی خودش 

ی روز رقص داماد با خانواده ی عروس

روز آخرم ماه عسل عروس و داماد با خانواده هاشون و تامام 😂😂😂😂

چرا باید موقع شام لباس عوض کنید 

یه شومیز شلوار شیک بپوش دیگ عوض نکن

من تازگیا تالار هم شومیز شلوار میپوشم

چون بیشتر وقت تالار برا عروسه و معمولا هم کلا فیلم روشنه ترجیح میدم همون شومیز رو بپوشم و بخاطر ی بار رقصیدن خودمو اذیت نکنم

اونوقت چقد کادو میدین؟

عقدشون نیم سکه خریده بودیم شوهرم هم ۷ ۸ میلیون شاباش خرج کرده بود ۲ ۳ تومن هم من

ما اصلا رسم شاباش دادن تو مجلس زنونه نداریم ولی دختره به مامانش و فامیلاش پول میده شاباش بریزن تو سر فامیلای پسر بقیه هم مجبور شن به فامیلای دختر و عروس داماد شاباش بدن فک کن چقدر زرنگن 

ما بعدا فهمیدیم‌دختره خودش پول داده به مامانش و خالش اینا 

با همه حرفات موافقمولی کت شلوار اخع برا عروسی؟؟مگه میره عید دیدنیعروسی باید پیراهنی دامنی بپوشی کمی ...

من زیاد دیدم‌میپوشن خیلی خوشگله که.کت شلوار کوتاه نه ازین کتا که تا زیر باسنه

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
با همه حرفات موافقمولی کت شلوار اخع برا عروسی؟؟مگه میره عید دیدنیعروسی باید پیراهنی دامنی بپوشی کمی ...

کت و شلوار برا شوهرش عزیزم

خوابت میاد معلومه

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....

فکردن اغاز زندگی مشترک چ گو..یه ک براش اینقد شادی میکنن.

کل هفت روز ک مجبور نیستی تو عروسی باشی اونم با بچه کوچیک.نهایتا دو روز اخرو برو

حوصله داری

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
چرا باید موقع شام لباس عوض کنید یه شومیز شلوار شیک بپوش دیگ عوض نکنمن تازگیا تالار هم شومیز شلوار می ...

خب درحد کت شلوار مجلسی و شومیز شلوار یا شومیز دامن عوض میکنم دیگه برا شام مجبورم بازم بخرم دیگه همونارو تازه باید چندتا مانتو اینام بخرم 

استرس گرتم

باید از الان شروع کنم به خرید

عقدشون نیم سکه خریده بودیم شوهرم هم ۷ ۸ میلیون شاباش خرج کرده بود ۲ ۳ تومن هم منما اصلا رسم شاباش دا ...

اوووو الان باید سکه کامل طرح قدیم بدی دیگه😐

کرد نیستین؟

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

از اونا عجیبتر شماهاییددکه میرید 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

2810