2777
2789
مفتی ک نمیشه.عکاسه دیگ مگ کیه ک مردم مفت بدن تالارشونواونم ۷شب

اره چون تبلیغ میکنن همکاری دارن با ارایشگاه و تالار ها حتی اگه عکاس هم نبودن پیجشون هم بالاست صددرصد مفتی میشد

نمیشه والا کلافه میشم مراسم از ظهره صددرصد عرق میکنم با یه دست شده تو یه مراسم سه دست عوض کنم چون از ...

شما خودت دنبال بهونه ای انگار

خب قراره بری لباسم ۴۰ تا بخری اینجا برا چی گفتی؟

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میبینی که انقد همه تعجب کردیم یه توضیح بده در مورد پذیراییشون و کادو و اینا بعد از هر عروسی عروس داماد کجا میرن و..

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
بابا مفتیه اره

چقد بده اینجوری.ما حنابندون میریم میرقصیم،شب عروسی ناراحتیم که تکراری شدیم😂😂

چجوری ۷ شب همدیگه رو تحمل میکنین؟

چجوری خسته نمیشین میرقصین؟

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
2805
شما خودت دنبال بهونه ای انگارخب قراره بری لباسم ۴۰ تا بخری اینجا برا چی گفتی؟

همینجوری مثل همه دخترا استرس قبل عزوسی رفتن رو دارم چی بپوشم موهامو چطوری درست کنم چی بخرم و چیکار کنم

به اعصابت مثلث باش چیکار به من داری

همینجوری مثل همه دخترا استرس قبل عزوسی رفتن رو دارم چی بپوشم موهامو چطوری درست کنم چی بخرم و چیکار ک ...

معلومه دارا هستید الحمدلله

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
چقد بده اینجوری.ما حنابندون میریم میرقصیم،شب عروسی ناراحتیم که تکراری شدیم😂😂چجوری ۷ شب همدیگه رو ت ...

چرا به زور 😂عروسی های ما نهایت ۲ ۳ روزه اینا شورشو دراوردک

مردم مگه کار و زندگی ندارن یه هفته برن عروسی؟این جوری که باید کلی تالار تو شهرتون باشه و بیشتر روزا ...

سال های ۶۰ ،۷۰ تا ۸۲ . اطرافیان ما هم عروسیاشون ۷ روز بوده ، بعد کردنش ۳ روز ،بعد یک روز ،و الان یه نهار میدن ،تمام .مجتبی قطش کن .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

اول اینکه بگم مجبور نیستی هر شبشو بری .واقعا حرصم میگیره.به درک که ناراحت میشن دوما لازم نیس چهارده دست لباس بخری.خواستی هر روزشو بری یه دست کت شلوار بخر بقیه شیش روزو یا از تکراریات بپوش یا هم میخوای برای هر روزش بخری  تا شب همون تنت باشه به عرقو خستگیو اینام فکر نکن انقدر راحتی طلبم نباش خدایی اصرافه.شوهرتم یکی دوست بخر یه روز کت شلوار تکراری بپوشه یه روز اسپرتاشو بپوشه.بچتم خدایی کسی بهش نگاه نمیکنه یعنی به شخصه تو فامیل ما اصن به بچه ها نگا نمیکنن.بنظرم دو دست براش کافیه.خیلی خیلی اصرافهههههه خدایا چقدر حرصی شدم از دستت یعنی چی بخوای 25 یا 30 دست لباس بگیری برای عروسی پسر خالت.فک نکنم مادر دامادم هر روز یچیز بپوشه هر شبشم عوض کنه.خدای اصرافه نکنی هاااا گناه داره عزیز

ول کن تو رو خدا ، خاله باشه . بعدشم دوست داری بری ،اگه پولدارین که لباس بخر ،اما اگه ندارین مجبور نک ...

مشکل مالی نداریم ولی حیف پول به اون همه لباس 🥲صددرصد باید کلی هزینه کنیم 

خود عروس موندم چیکار میکنه

والا عقدشو ۳روز گرفت باورت میشه ؟؟

یه روز مردمو کشوندن تالار خریداشونو نشون دادن بزن و برقص و شاباش 

یه روز عقد کردن یه مراسم ساده گرفتن تالار 

چند روز بعدشم یه مراسم مفصل تو تالار اونقدر پول جنع شد تو سه روز واسشون که یه مغازه حریدن با ماشین دوم صددرصد مزش زیر زبونشون رفته ک میخوان ۷ رور عروسی بگیرن

خود عروس موندم چیکار میکنه

حالا عروس عروسه ایشون دختر خاله داماده .بازم نمیگم نخره بخره ول یجور که...وای چیبگم اعصابم از دست پسر خاله اسی شخمی شد...بازم حالا خودش میدونه بره 40 دست لباس بخره از ما چیزی کم نمیشه😂بخاطر خودش میگم

2810