2777
2789

از اونا عجیبتر شمایین😁 این همه لباس لازمه واقعا؟

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
بابا ریخت و پاش نمسکنن فقط بلدن از مردم پول بکشن برای پول جمع کزدن عروسی میگیرن به نظرم همه چیشون مف ...

بعد تالار میگیرن هر ۷ روز رو؟

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بابا ما چنین رسمی نداریم عروسیمون نهایت ۳ روز میشه اینا شورشو دراوردن واقعا به فکر اینم ۷ روز کی میخ ...

خب نرو فقط یک شب قبل اون عروسی اصلیه برو و شبی یک دست بپوش

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید

من قطعا تمام اون ۷تا مراسمو با یکدست لباس تموم می کردم  

دیدن خاکستر های تل آویو آرزوی منه🇸🇩🇱🇧🇮🇷خوشت نمیاد از آرزوم؟پس یه لیوان آب خنک بخور...                               #مرگ_بر_اسرائیل
خب نرو فقط یک شب قبل اون عروسی اصلیه برو و شبی یک دست بپوش

نمیشه والا کلافه میشم مراسم از ظهره 

صددرصد عرق میکنم با یه دست شده تو یه مراسم سه دست عوض کنم چون از ظهر ساعت ۳ شروع میشه تا ۲ ۳ شب

بابا ناراحت میشن خالمه مثلابعد فک کن نرم مامانم جرم‌میده

ول کن تو رو خدا ، خاله باشه . بعدشم دوست داری بری ،اگه پولدارین که لباس بخر ،اما اگه ندارین مجبور نکن شوهرت 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
مفتی ک نمیشه.عکاسه دیگ مگ کیه ک مردم مفت بدن تالارشونواونم ۷شب

کاش زن پسرخاله نی نی سایت بود قشنگ توضیح میداد خودش چی میخواد بپوشه

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
2810