2777
2789
عنوان

کی خواب راحت داره

94 بازدید | 8 پست

باور نمیکنم روزی برسه ک من شب تا صبح بخوابم!۵سال ک پسر اولم نذاشت هرشب ب ی بهونه ای بیدارم میکرد امسال گوش شیطون کر راحت میخوابه اگ سرمابخوره البته بازم گلو دردسرفه بیدارش میگنه گریه میکنه یااب مایعات زیاد بخوره یادم بره کنترل کنم دستشوییش میگیره توخواب بیدارنمیشه وول میخوره میفهمم.ب زور میبرم دستشویی،گنترلش میکنما خودم بدم میاد هی تاکید میکنم اب کم بخور اخه جلوشو نگیرم خیییلی میخوره

این ب کنار پسردومم دمار از روزگارم دراورده ی شب نذاشته بخوابم راحت اولای خوابش ک هی وول میخوره ناله میکنه الکی خوابش ک میبره مثله الان بعدش هر۲ساعت یا۱ساعت ونیم بیدارمیشه شیرمیخوره یکم میخوابه ۱۴ماهشه کی درست میشه اینم تا۵سالگی حتما😭هربچه ۱۰سال زمان میبره ینی من ۹سال دیگ راحت میشم؟؟فقط دارم تحمل میکنم کنارش یکمم لذت میبرم ...

عزیزم،بچه ها باهم فرق دارن...

من سرپسراولم حسرت خواب راحت روداشتم،خیلی بخواب بود.اما پسردومم اینقدر خوب بودازسرشب میخوابیدتاصبح حالاسومیم تا حدودی بدخوابه اماازشیرکه گرفتمش الان یکم بهتر شده

ان شاء الله تو هم ازشیربگیریش خوابت بهترمیشه

گرنگه دارمن آنست، که من میدانم❤️شیشه رادربغل سنگ، نگه میدارد🙏
عزیزم،بچه ها باهم فرق دارن...من سرپسراولم حسرت خواب راحت روداشتم،خیلی بخواب بود.اما پسردومم اینقدر خ ...

ماشالله ۳تا داری خدا حفظشون کنه ،منم دوس داشتم سومی بیارم فکر کردم دومی راحت میخوابه دیگ توانم بالا بود میاوردم ولی نمیشه واقعا دست تنهام ،ممنون از دلگرمیت ،پسراولم ک پوستمو کند سر دستشویی شبانه ،سرفه هاش پاییز زمستون عفونت میکرد لوزع ش دگترم بردیم گف عمل نمیخواد..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشالله ۳تا داری خدا حفظشون کنه ،منم دوس داشتم سومی بیارم فکر کردم دومی راحت میخوابه دیگ توانم بالا ...

ممنون..خواهر بچه همینه سختیش

منم بعددومی نخواستم بچه داربشم،اماخداخواستویکی دیگه نصیبم کرد

ان شاء الله خودخداکمکمون می‌کنه تاازپسش بربیایم

گرنگه دارمن آنست، که من میدانم❤️شیشه رادربغل سنگ، نگه میدارد🙏
2805
کاش بچه نزاره بخوابیمنه فکر و بدبختی و درد و بیماری

فکر ک همه داریم...ولی بالاخره ی روز انرژی مثبت داری میتونی بخوابی همونم بچه نمیذاره تا صبح راحت باشی...اینم میگذرع مشکلاتم ان شالله یکی یکی حل میشه بسپر ب خدا

فکر ک همه داریم...ولی بالاخره ی روز انرژی مثبت داری میتونی بخوابی همونم بچه نمیذاره تا صبح راحت باشی ...

قربانت عزیزم

خدا حفظ کنه بچه هاتو

ایشالله کمی آسون تر شه برات و بتونی استراحت کنی 

ولی خیلی خوبه بچه دوم اوردی 

الان سختت هست ولی برای کل خانواده تصمیم عالی بوده.

سایه اتون بالای سر بچه ها باشه انشالله 

قربانت عزیزمخدا حفظ کنه بچه هاتوایشالله کمی آسون تر شه برات و بتونی استراحت کنی ولی خیلی خوبه بچه دو ...

ممنون عزیز عاقبت ب خیر باشی ان شالله دووم بیارم تابزرگ بشن 😅هرچی خدا بخداد.‌‌‌..