2777
2789
عنوان

اگه یه خلاصه کوچیک‌ از زندگیمو بزارم کسی حوصله داره بخونه❓🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 27 پست
عیبی نداره غصه نخور من برات دعا میکنم صلواتم فرستادم

کاش یه ادم جوشی نبودم و بیخیال بودم بعد هرگهی دلشون میخواست میخوردن منم برام مهم نبود 

مرسی عزیزم🥲♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
طولانیه حوصله نداشتی تا وسطاش بخونولی همینکه اهمیت دادی خیلی برام مهم بود:)از روزی که یادم میاد یه خ ...

داستانو خوندم ولی هنوز کامل نه از همون تیکه ی اولش متوجه شدم دردای مشترک داریم بابای کثافت منم کار نمیکنه خیلی ساله موادم مصرف میکنه از زمانی که یادم میاد همیشه مارو اذیت کرد امشبم کثافت رفت رو اعصابم هر وقت اومدم آدم حسابش کنم دیدم نه این یه آدم گوهیه که لیاقت هیچ نوع محبتی نداره راضی به مرگشم مامانمم نمیدونم فازش چیه طلاق نمیگیره از این ح رومی

داستانو خوندم ولی هنوز کامل نه از همون تیکه ی اولش متوجه شدم دردای مشترک داریم بابای کثافت منم کار ن ...

واقعا چی میشه که یه ادم انقد حرومزاده و حیوون بار میاد

اینا مریضن بدبختا

انگلن برای جامعه

واقعا چی میشه که یه ادم انقد حرومزاده و حیوون بار میاداینا مریضن بدبختاانگلن برای جامعه

کاش میمردن همچین آدمایی الان چند شنبه باقلوا گرفته بودم با کلی خوراکیای دیگه دلم سوخت بردم بهش دادم کوفت کرده بعد مامانم گفت دیویست و خورده ای بزن تو حسابش شامپو بخره برگشته میگه نمیزنم بمنچه منم زورم گرفت گفتم چقد بی چشمو رو این چند شب خوب خوردی حالا من نگفتم پول بزنی که تیکه میندازی تشکر خشک و خالیم نکرد بابت چیزایی که زهر مار کرد این چند شبه برگشتا میگخ آره واسه پنج هزارتومن خوراکیایی که داده من خوردم میخای تاوان بگیری؟از سر شبه تو فکرم اعصابم بهم ریخته آرزوی مرگشو دارم انقدر بدی کرده بهمون بحث این باقلوا و این چیزا نیست بحث اینه هفته ای دوسه میلیون میده تریاک میخره که الهی از جیگرش بزنه بیرون بمیره بعد دیویست تومن مامانم بهش گفت بزن اینطوری گوه خورد الهی که سقط بشه از دستش راحت بشم

کاش میمردن همچین آدمایی الان چند شنبه باقلوا گرفته بودم با کلی خوراکیای دیگه دلم سوخت بردم بهش دادم ...

تو خونه ماهم سر شامپو بحث بود

یه شامپوی کوچیک‌ که برای یه هفته حموم یه نفره داشت خودشو جر میداد با اینکه پنج نفریم چرا هردوهفته یکی میخریم این مدل ادما همشون میمیرن برای پول

نمیدادی کوفت کنه واقعا اینجور ادما نمک نشناسن

چه انگشتتو بکنی تو عسل چه ببخشید گه و بکنی دهنشون گاز میگیرن براشون یکیه ذاتا نمک به حرومن

جدی میگم هرلطفی بهش بکنی بعدا میسوزی 

تو خونه ماهم سر شامپو بحث بودیه شامپوی کوچیک‌ که برای یه هفته حموم یه نفره داشت خودشو جر میداد با ای ...

وای حالا یچی بگم دقیقا منم میرم حموم این تخم ح روم شروع میکنه چرت و پرت گفتن پشت سر من زر زر میکنه به حالت مسخره ادای منو در میاره بعد چندسال پیش شامپوهای ننه ی زیر گِل رفته اش و که مال ده سال شایدم بیشتر پیش بودن وقتی که مرد از شهرشون اورد خونه ما تا مدت ها منو مجبور میکرد از اون شامپوهای تاریخ مصرف گذشته استفاده کنم الان که بابت استرس موهام ریخته و مطمئنم بخاطر اون شامپوها بود اصلا اهمیتی نمیده دوتا دندون عقلام کج در اومدن دارن اذیتم میکنن لثه امم یه حالت لثه اضافی شده مامانم بهش هی میگه ببرش دکتر الان پنج شیش ماهه بخاطر اینکه پول نده منو نبره دکتر دارم عذاب میکشم و درد میکشم وای نمیدونم چجوری بگم که دارم روانی میشم از عصبانیت دلم میخاد درو باز کنم فرار کنم از این خونه خسته شدم😭