2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا بایدجواب پس بده چرا اینقدر منوتوتنگنا گداشت چرا مگه بندش نبودم چرا توشرایطی گداشتم قیدجونموبزنم

خدا گفته من به بنده هام عقل دادم.خدا که شمارو کنترل نمیکنه..یجاهایی هم تقصیر ادماس تقصیر خودمون بقیه.اون تورو تو این شرایط نزاشته شاید خودت یا اطرافیانت باعثشین.

2805
گفتم عزیزدلم درست زندگی کنیم بیا هوای هموداشته باشیم گفتم من پرزخمم تکیه گاهم باش امیدم باش دروغ نگو ...

ببین خب الان عصبانی هستی ناراحتی دلت پره یه کم صبر کن میدونم سخته من الان خودمم همش میکم کاش نبودم تواین دنیای پر غصه ولی خب چیکار کنم نمیشه که خودکشی کنم باز اون دنیا هم عذاب دارم آروم باش بع عاقبتش فکر کن نظرت عوض میشه خودت مهم تری باور کن ....نگفتی بچه داری،

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

چرا انقدر ناشکری چرا از خدا طلب کاری.شاید نماز اول وقت نمیخونی اگه تو برای اول وقت بودن نمازت وقت نم ...

ترو ب خداتون قسم قضاوت نکنید ادم میشناسم نمازوروزش بجاس زندگیمو اشوب کرده  من نمیگدرم 

اینجوری نگو….تو از مشکلاتش مگ خبرداری ک اینجوریم صحبت میکنی واقعا که

من تهشو دیدم ک اینجام عب نداره بزاربگ اگربخوام بگم چی کشیدم باورتون نمیشه چرازودتر تمومش نکردم

منم این مشگلاتو دارم دقیقا همینا ولی عین تو نا امید نیستم به خدای بالاسرم ایمان دارم.

ازدواج دومم وداعون پشتم خالی شد باخیانت بامواد کناراومدم خواستم تلاش کنم شدم مقصر والان دادگاه و.. 

ن

با  این شرایط اصلا بچه نیار 

بعدشم برای چی غصه میخوری ،برو یه کار یاد بگیر ،بعدش جدا شو برا خودت زندگی کن 

ما تو این دنیا فقط یه بار میتونیم زندگی کنیم

وقتی میبینی کسی بهت محبت نمیکنه ،حداقل خودت برا خودت ارزش قائل شو

2810