2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از نزدیکام شبی که خودکشی کرد فرداش موضوعی که بخاطرش خودکشی کرد درست شد یکم صبر یکم صبر

من له شدم حس میکنم  قلبمم واقعا توان کارکردن نداره زخمیم زخم عمیقی ک ازنزدیکان دارم من ازخدادلگیرم

2805
باورت میشه حتی توان ندارم بگم مشکلمو من سوختم خدای من باید بهم جواب پس بده

عزیزم تو که سنی نداری….خود کشی که نشد راه درست هر مشکلی یه چاره ای داره فقط مرگه ک نمیتونی کاریش کنی صبور باش

من له شدم حس میکنم قلبمم واقعا توان کارکردن نداره زخمیم زخم عمیقی ک ازنزدیکان دارم من ازخدادلگیرم

میفهمم چی میگی دختر همه چیز به زمانش درست میشه 

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ

راستش اینکارا دلو جرعت میخواد که امید وارم نداشته باشی ولی تو زندگی پس از زندگی یکی از تجربه گرا میگفت من مرد یه خانواده چهار نفره هستم و یه تایمی انقدر خسته شده بودم که تا لب خودکشی رفتم و برگشتم خلاصه بگم میگفت تو اون دنیا بهش پنج تا قبر نشون دادن که سه تاش مال زنو دختراش بوده و یکی جزای گناهانش و یکی هم که پر مزاب بوده برای این بوده که بعد خودکشیش به جزای اعمالش یعنی خودکشی برسوننش.میگفت بهش گفتن خوشحال باش که انجامش ندادی چون اگه انجامش میدادی باید جواب تک به تک اه هایی که بعد از مردنت خانوادت میکشیدن پس میدادی.

اون دنیا خداباید بیادبشینه پیشم بهم بگ چرا منم نتونستم مث بقیه خانواده خوب داشته باشم چرانتونستم نرم ...

عزیزم بیشترمون این مشکلات رو داریم  باید یجوری با زندگی سر کنی دیگه

2810