2777
2789
عنوان

به نظرتون سن بیست و پنج سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 33 پست
چرا الان کسی تو زندگیت نیست ؟ببین این دیدتو عوض کن تو میتونی از اون خواستگار سنتی خوشت بیاد و بگی می ...

اره کسی تو زندگیم نیس من می‌خوام کسی تو زندگیم باشه ک خوب باشه ولی نمی‌دونم از کجا بتونم پیدا کنم بعد اصلا اعتماد ندارم الان مثلا یارو با اسم ازدواج میاد جلو ولی بعد میفهمی ک کلا کارش اینه راستش بخوام رو راست باشم کسی تو زندگیم نیس چون تاب و توان ضربه رو ندارم 

منم این مشکل رو دارم بیشتر هم به خاطر شرایط مقدماتی ازدواج میترسم چون وضع مالی ما زیاد خوب نیس نمی‌د ...

ببین بزار یه نصیحت بهت کنم به عنوان بزرگتر خواهرم خودت برو سرکار از  هر راهی شده نزار مردب بیاد بگبردت بهت بگه اینجور و اونجور زندگی متاعلی هم همچین اش دهن سوزی نیست بعد اینکه خیلی مهمه از لحاظ مالی قوی باشی . زور نزن برای پسرهای دوزاری الان 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیرنیست سن مناسبیه سنتی منظورت چیه؟این روزا همه میان خواستگاری و تایه مدتم باهم معاشرت میکنن رفت وام ...

اره خب ولی مثلا میدونی من نمی‌دونم چرا ولی حس میکنم پسرایی ک استقلال فکری ندارن میرن دنبال ازدواج سنتی تو این زمونه...یا مثلا موقعیت مالیشون پایین هست یه جا کار پیدا کردن مادره فوری دست به کار شده نمی‌دونم اصلا دیدگاهم خوب نیس...من اوایل اینجوری نبودم ولی الان واقعا دلم میخواد کسی تو زندگیم باشه ک خوب باشه بتونم باهاش زندگی آینده رو برنامه ریزی کنم احساس میکنم جای یه نفر کنارم خالی هست و خودم از هم این حس تعجب میکنم 

ببین بزار یه نصیحت بهت کنم به عنوان بزرگتر خواهرم خودت برو سرکار از هر راهی شده نزار مردب بیاد بگبر ...

من سرکار میرم ولی حقوقش مثلا میشه ۱۰ تومن هیچ کس پشتوانه مالی ندارم هیچ کس...تک و تنهام...با ۱۰ تومن چطوری بتونم پول حلقه و مراسمات اولیه ازدواج رو جمع کنم ؟ تازه چن مدتی هم هست ک کارم رو از دست دادم و موجودی بانکیم صفر

2805
من سرکار میرم ولی حقوقش مثلا میشه ۱۰ تومن هیچ کس پشتوانه مالی ندارم هیچ کس...تک و تنهام...با ۱۰ تومن ...

ازدودواج وام میدن ۱۰ تومن اگر خونه باباتی بد نیست من مستاجرم هستم با همون ۱۰ تومنها ساختم الان یکم بهتر شدم

ببین به فکر پول دراوردن باش از مرد جماعت هیچی نمیماسه

درسته من اول اینجوری نبودم ولی الان واقعا دلم میخواد یکی کنارم باشه مگه من حق زندگی عاشقانه ندارم ؟ بچه داشته باشم پیشرفت کنم و...😔من واقعا اینجوری نبودم ولی الان دلم یکی رو میخواد ک کنارم باشه 

ازدودواج وام میدن ۱۰ تومن اگر خونه باباتی بد نیست من مستاجرم هستم با همون ۱۰ تومنها ساختم الان یکم ب ...

وام ازدواج برا بعد ازدواجه همون خرید مقدماتی ازدواج من موندم حالا بعدش خدا بزرگه ولی شرایط اولیه ....

منم همش از این فکزها داشتم ولی اشنباه بود بکل

خب اونموقع ترجیح میدید تا آخر عمرت تنها باشی ؟ حق یه زندگی نرمال نداری ؟ هر دختری دلش میخواد هرچقدر هم بگه نمیخوام

درسته من اول اینجوری نبودم ولی الان واقعا دلم میخواد یکی کنارم باشه مگه من حق زندگی عاشقانه ندارم ؟ ...

منم دلم میخواست همسن تو بودم خیلی خیلی میخواست ولی تهش چون فقیر بودم سگ نگامم نکرد تهش خودم رفتم سرکار دو یا چند برابر همون اقایونی که من براشون اخ وپیف بودم پول در اوردم ماشین خریدم طلا همچی من اصلا زشت نبودم اصلا تازع اگر بخودم میرسیدم خوشگل محسوب میشدم ولی ببین اینجور نیست که تو فکر کنی الان یه نفر میاد تو زندکیت به به میشه نه نه اصلا قرار به رمانتیکی باشه من از همه بدترم ولی چ فایده 

خب اونموقع ترجیح میدید تا آخر عمرت تنها باشی ؟ حق یه زندگی نرمال نداری ؟ هر دختری دلش میخواد هرچقدر ...

عزیزم عزیزم اجبار لجبار اجبار اجبار مجبور مجبور مجبور بودم مسفهمی عشقی تو زنذگیم نبوذ چون نبود گزینه ای 

عزیزم عزیزم اجبار لجبار اجبار اجبار مجبور مجبور مجبور بودم مسفهمی عشقی تو زنذگیم نبوذ چون نبود گزینه ...

دقیقا میفهمم منم از همین میترسم اینکه تا آخر عمرم کسی نباشه ک دوسم داشته باشه

منم دلم میخواست همسن تو بودم خیلی خیلی میخواست ولی تهش چون فقیر بودم سگ نگامم نکرد تهش خودم رفتم سرک ...

عزیزم این حرف رو نگو اصلا...ازدواج واقعا یه انتخابه تو از این جهت نگا کن که باعث شده قوی بشی و به قول خودت خدا روشکر مستقل هستی ک دستت تو جیب خودت باشه میتونم بپرسم شغلت چیه 

2810