2777
2789
عنوان

وای تو مدرسه اولین چیزی که ازت میپرسن اینه که

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 20 پست
والا ما همه بچه ها کلاسمون موهاشون رنگه نه رنگ قهوه‌ای ها قرمز آبی سبز رنگین کمانی

کاش ده سال دیرتر دنیا اومده بودم هق

نه ده سال کمه صد سال 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوانده کره‌ای چه ربطی داره عزیزم ؟؟

موهاشونو رنگ فانتزی میزنن دیگه

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

موهاشونو رنگ فانتزی میزنن دیگه

خوب ؟؟😐 چه ربطی داشت خواننده های آمریکایی هم موهاشونو رنگ فانتزی میزنن 🤔 واقعا هرچی می‌بینی رو نگو عزیزم واقعاً ربطی به چیزی نداره به جز سلیقه ادم 🌷

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

2805
خوب ؟؟😐 چه ربطی داشت خواننده های آمریکایی هم موهاشونو رنگ فانتزی میزنن 🤔 واقعا هرچی می‌بینی رو نگو ...

چرا گارد میگیری خب ، اطرافم هستن طرفدار خاننده های کره این و اینکارو کردن ، ناراحتی نداره ک 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

چرا گارد میگیری خب ، اطرافم هستن طرفدار خاننده های کره این و اینکارو کردن ، ناراحتی نداره ک

نه عزیزم گارد نمی‌گیرم ناراحت نشو 💜🌷 خواستم بگم ربطی نداره منم خواننده مورد علاقم کره‌ایه اما خوب برا سلامتی موهام رنگ نمیکنم 😁

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻