2777
2789
عنوان

چرا بیداری

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 53 پست
هیت داشتیم الان ظرف ها رو شستیم دستمال کشیدیم تموم شد

قبول باشه 

تو رو خدا دعام کنید حال روحیم بشدت خرابه جسمم توان نداره دعام کن خدا سلامتی ببخشه به خانوادم دیگه بریدم 

تمام مشکلات مالی و ذهنیمم حل بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون دخترم تب داره

وااای بگردم الهی خوب میشه زود ببرش دکتر این ویروس جدیده فقطططط با امپول خوب میشه خودتو عذاب نده دختر منم گرفت رفت امپول زد خوبه خوب شد درسته دردش میگیره اما زودی خوب میشه

2805
وااای بگردم الهی خوب میشه زود ببرش دکتر این ویروس جدیده فقطططط با امپول خوب میشه خودتو عذاب نده دختر ...

بچه من بستریه 

بخدا دیگه هیچ اعصاب و توانی برام نمونده

ذهنم روحم جسمم خسته اس دعامون کنید

آخه می‌دونی تا خودتو بدهکاری نکنی نمیتونی پیشرفت کنی ما الان ماهی ۱۰میلیون قسط میذیم ولی در نهایت می ...

خواهر میدونم اگه حرفم گوش میداد سالها خونه داشتیم الآنم یه زمین شهرستان داشتیم اونم فروخت خونه هم نخریدیم اونم از دستم رفت اصلا گوش نمیده 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
بچه من بستریه بخدا دیگه هیچ اعصاب و توانی برام نموندهذهنم روحم جسمم خسته اس دعامون کنید

چرا اخهههههه بخاطر همین ویروس جدیده اینطور شده؟ خب وکترا چی میگن؟ چندوقته بستریه؟

چرا اخهههههه بخاطر همین ویروس جدیده اینطور شده؟ خب وکترا چی میگن؟ چندوقته بستریه؟

اره رفت تو سینش خس خس و سرفه داره 

خستم بریدم دیگه دعامون کن عزیزم 

دکتر فعلا دارو سرم و بخور اکسیژن اینا تجویز کرده

اره رفت تو سینش خس خس و سرفه داره خستم بریدم دیگه دعامون کن عزیزم دکتر فعلا دارو سرم و بخور اکسیژن ا ...

اخی بمیرم الهی چندسالشه؟ دختره؟

انشاالله بلاش به دور باشه زودتر خوب بشه واست کلی فضولی کنه و بازی کنه راحت بشید

اخی بمیرم الهی چندسالشه؟ دختره؟انشاالله بلاش به دور باشه زودتر خوب بشه واست کلی فضولی کنه و بازی کنه ...

۳ مردم دیگه تمام جونم درد میکنه از یطرف این بچم ازونطرف اون بچم اونم مریضه درساش بدبختی دارم 

2810