من اینقدر خوابیدم ، خوابم نمیره ، گشنم شد پاشدم الویه و آب و نون آوردم بخورم بره پایین گشادیم اومد در نوشابه باز کنم بریزم تو لیوان ، بطری آب کنارم بود
I'm just tired آقایون تاپیک من اصلا نیاین و ریپلای نکنید⛔⛔⛔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وااای بگردم الهی خوب میشه زود ببرش دکتر این ویروس جدیده فقطططط با امپول خوب میشه خودتو عذاب نده دختر منم گرفت رفت امپول زد خوبه خوب شد درسته دردش میگیره اما زودی خوب میشه
آخه میدونی تا خودتو بدهکاری نکنی نمیتونی پیشرفت کنی ما الان ماهی ۱۰میلیون قسط میذیم ولی در نهایت می ...
خواهر میدونم اگه حرفم گوش میداد سالها خونه داشتیم الآنم یه زمین شهرستان داشتیم اونم فروخت خونه هم نخریدیم اونم از دستم رفت اصلا گوش نمیده
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا میدونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ♥️