2777
2789
چند روز پیش تو تل گرام در مورد مشکل خودمو شوهرم با ی روانشناس حرف میزدم ، ی روز بعدش قشنگ دیت گذاشت ...

شک نکن  هکت کرده 

دیلیت بزن 

ی لوکشین برا خدا بفرستید شاید ایرانو گم کرده!:)💔
تو تنظیماتش یه گزینه نشست های فعال داره اگر تلگرامتون رو هر گوشی دیگه نصب باشه مدل گوشی و میزنه

تو ایتا چی من چند تا نشست فعال دارم هر کار میکنم حذف نمیشن مدل گوشی خودمه ولی تاریخ نصباشون مال فرق میکنه و اینکه پیام برام میاد انگار خوندم شون و اینکه میخوام وارد ایتا بشم میگه کد رو برای دستگاه دیگرتان فرسنادیم و بعد از ۶۰ ثانیه تماس صوتی میگیرم کد بهم میگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داخل تنظیمات بخش برنامه ها برید و ببینید برنامه عجیب و غیر معمولی رو گوشیتون نصب نیست اگر بود حذف کن ...

هیچی نیست ، ولی همیشه وقتی با گوشیم حرف میزنم بعد دو دقیقه شکل ی بلندگو سبز رنگ بالای گوشیم ظاهر میشه و قبلش ی صدای کوچیکی میده که متوجه میشم این عادیه ؟ شاید بگم دو ماهه اینجوریه قبلا نبود

تو ایتا چی من چند تا نشست فعال دارم هر کار میکنم حذف نمیشن مدل گوشی خودمه ولی تاریخ نصباشون مال فرق ...

ایتا کلا نرم افزار ایرانیه و جاسوسی داره،ترجیحا اگر مجبور به استفاده شدی صحبت خاص و مهمی نداشته باش.چون هک کردنش خ راحته و اکثر اوقات هم بیشتر برای جنبه تبلیغاتی از طرف خود سرور هک میشه که باعث بوجود اومدن یه سری باگ ها میش 

اگر مدل دستگاه خودته مهم نیست.

2805
ایتا کلا نرم افزار ایرانیه و جاسوسی داره،ترجیحا اگر مجبور به استفاده شدی صحبت خاص و مهمی نداشته باش. ...

پس این ک وقتی وارد میشم کد پیامکی نمیده چیه میگه برای دستگاه دیگرتان فرستادیم بعد ۶۰ ثانیه میشه تماس صوتی گرفت کد میده

پس این ک وقتی وارد میشم کد پیامکی نمیده چیه میگه برای دستگاه دیگرتان فرستادیم بعد ۶۰ ثانیه میشه تماس ...

تو نشست فعال اگر کد ها هم یکیه همون دستگاه خودتونه.نهایت یبار دلیت اکانت کن و نصب کن باز.اما احتمال زیاد برای همون باگشه که گفتم.جاسوسی تا حدی توش زیاده ک حد نداره برا همین هم خ باگ میده